0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 08-02-23 om 11:27 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Breekhamers


9 resultaten
BOSCH Professional Breekhamer GSH 11 E
Bosch Professional
(2)
636,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
PATTFIELD Breekhamer PA-1700W
Pattfield
(4)
159,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
MAKITA Schraper HK0500
Makita
310,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
PATTFIELD Breekhamer PA 1300
Pattfield
149,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
HIKOKI Breekhamer H41MB2WSZ 930W
Hikoki
(2)
359,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
METABO Beitelhamer MH 5
Metabo
321,20 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
U hebt 9 van 9 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Breekhamers

Breekhamers kopen bij HORNBACH

breekhamer kiezen

Een breekhamer is een elektrisch gereedschap net als de boorhamer. Het verschil is dat de breekhamer erg geschikt is voor sloopwerkzaamheden. Door het gebruik van een breekhamer hoef je zelf niet veel kracht te zetten als je iets wilt afbreken. Een breekhamer ligt goed in de hand en zijn er op gebouwd om te slopen. Als je meer wilt weten over de soorten hamers ben je altijd van harte welkom in jouw HORNBACH vestiging. Ons vakkundig personeel helpt je graag verder.

Gebruik de hakhamer voor het grove werk

Begin je aan een nieuwe klus, maar moet de boel eerst afgebroken worden? Pak dan de breekhamer, die is hier voor gemaakt! Binnen mum van tijd heb je die tegels uit de badkamer gesloopt, hierdoor win je flink wat tijd in je project! En heb je die nieuwe muur zo gereed.

De beste keuze met de machinebarometer

Heb je vragen over je breekhamers? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze machinebarometer voor hulp bij jouw boor keuze en scoor de perfecte accu, via onze accu voor alles pagina voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en start je boorproject!

De beste breekhamers bestel je eenvoudig online

Wil je je breekhamer zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven