0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-01-23 om 01:53 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Houtboren


11 resultaten(49 varianten)
ALPEN Houtborenset 8-delig
Alpen
(8)
11,25 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
ALPEN Slangenboor 235 mm Ø 6 mm
7 varianten
Alpen
(12)
7,40 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
ALPEN Houtboor Ø 3 mm
14 varianten
Alpen
(26)
1,80 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Handleiding
Tafel met scheidingswand maken

Tafel met scheidingswand maken

Een woon- en werkruimte aan één tafel.

ALPEN Houtboorset 5-delig
Alpen
(1)
7,50 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
ALPEN Slangenboor 460 mm Ø 10 mm
7 varianten
Alpen
(5)
12,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
ALPEN HSS houtborenset 4-delig (6-kant)
Alpen
(1)
21,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
ALPEN Houtboor zeskant Ø 3 mm
5 varianten
Alpen
(3)
3,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
ALPEN Bekistingsboor 400 mm Ø 8,0 mm
7 varianten
Alpen
(1)
7,60 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Houtborenset 5-delig
7,55 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
ALPEN Bekistingsboor 600 mm Ø 10 mm
4 varianten
Alpen
(2)
9,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 11 van 11 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Houtboren

Populaire filters in het assortiment Houtboren

Houtboor kopen bij HORNBACH

de beste boren kiezen

Met de juiste tools hoeft een project niet moeilijk te zijn of lang te duren. Zorg dus dat je de juiste boren bij de hand hebt. Als je wilt gaan boren in hout, dan is een houtboor de perfecte tool. Een houtboor is speciaal gemaakt om goed door hout (steigerhout & plaatmateriaal) heen te komen. Met alleen een houtboor ben je er natuurlijk niet. Een goede boormachine of elektrisch gereedschap kunnen ook cruciaal zijn bij het slagen van jouw project. Kies daarom de juiste houtboor, die past bij jouw klus. Bij HORNBACH vind je een uitgebreid assortiment van verschillende houtboren. Kies het juiste gereedschap en ga aan de slag! Koop je boor bij HORNBACH. Verder bieden wij op al onze producten, en dus ook op houtboren, de laagste prijsgarantie. Je weet dus zeker dat je goedkoper uit bent dan bij onze concurrenten.

Welke houtboor heb je nodig?

Houtboren heb je in verschillende lengtes en breedtes. Bekijk goed de grootte en zwaarte van hetgeen dat je wilt ophangen. Soms worden er al schroeven meegeleverd, op basis van de grootte van de schroeven kan je bepalen welke houtboor je nodig hebt. Hoe dieper en dikker de houtboor is die je gebruikt, hoe zwaarder het gewicht kan zijn dat je eraan hangt. Tot een bepaalde hoogte natuurlijk. Net zo lang boren tot het goed is. Dat perfecte gat in de muur of in het hout boren. Voor elk project kun jij terecht bij HORNBACH. Kom langs in jouw HORNBACH vestiging of kijk online voor jouw beste optie!

De beste keuze met de machinebarometer

Heb je vragen over je boorproject? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze machinebarometer voor hulp bij jouw boor keuze en scoor de perfecte accu, via on ze accu voor alles pagina voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en start je boorproject!

De beste houtboren bestel je eenvoudig online

Wil je je houtboor zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven