0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-02-23 om 22:00 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Borensets


10 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
ALPEN Combiboor- en bitset, 30-delig
Alpen
(4)
21,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 10 van 10 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Borensets

Populaire filters in het assortiment Borensets

Borenset kopen bij HORNBACH

beste borensets

Op zoek naar een borenset? Dan ben je bij HORNBACH aan het juiste adres. Hornbach heeft een uitgebreid assortiment in borenset. Een borenset is heel handig om in huis te hebben. Als je een borenset hebt dat kan je eigenlijk altijd wel een gat boren. Een borenset bestaat vaak uit verschillende soorten boren, die in verschillende oppervlakten gebruikt kunnen worden. Zo heb je borensets die je kunt gebruiken in hout, metaal en steen. Ook heb je verschillende groottes in boren, op deze manier is er dus altijd wel een boor die geschikt is om te gebruiken. Bij HORNBACH vind je borensets van verschillende topmerken. Dus als je op zoek bent naar een specifiek merk dan kun je bij ons terecht. Koop je borenset bij HORNBACH. Verder bieden wij op al onze producten, en dus ook op een borenset, de laagste prijsgarantie. Je weet dus zeker dat je goedkoper uit bent dan bij onze concurrenten. Mooi meegenomen dus!

Waarom zou je kiezen voor een borenset?

Een borenset is iets waar je een lange tijd mee kunt doen. Onmisbaar in een goedgevulde gereedschapskoffer als je het ons vraagt! Een borenset bestaat uit boren met verschillende afmetingen. Zo vind je altijd wel de boor die je op dat moment nodig hebt. Bij HORNBACH kan je ook terecht voor boormachine of ander elektrisch gereedschap. Vaak is een borenset ook een stuk goedkoper, dan wanneer de boren allemaal apart aanschaft. Heb je nog verdere vragen over onze borensets? Kom langs in jouw HORNBACH vestiging of kijk online voor jouw beste optie!


De beste keuze met de machinebarometer

Heb je vragen over je boorproject? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze machinebarometer voor hulp bij jouw boor keuze en scoor de perfecte accu, via on ze accu voor alles pagina voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en start je boorproject!

De beste borenset bestel je eenvoudig online

Wil je je borenset zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven