0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-12-23 om 09:27 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Kruiwagens & toebehoren


13 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
ALTRADFORT Kruiwagen SHK-100
Altrad het fort
189,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Kruiwagen 90 liter
(77)
39,95 € * / Stuks
niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
ZIPPER Elektrische kruiwagen ZI-EWB500
Zipper
(33)
349,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
ALTRADFORT Binnenband 400 x 100 mm
Altrad het fort
(1)
10,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 13 van 13 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Kruiwagens & toebehoren

Kruiwagens kopen bij HORNBACH

schubkarre gertraenkeku hler

Iedereen kent de kruiwagen wel. Kruiwagens zijn inzetbaar voor enorm diverse projecten. Of het nu gaat om het verplaatsen van bakstenen en of het verplaatsen van aarde, een kruiwagen is inzetbaar. Een kruiwagen komt bij vele klussen goed van pas. Zeker als je in je tuin bezig gaat is een kruiwagen een stuk gereedschap dat onmisbaar is. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan kruiwagens. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.


Het juiste kruiwagenwiel voor jouw kruiwagen

Een kruiwagen is geen goede kruiwagen zonder een geschikt wiel. Met een goed kruiwagenwiel weet je zeker dat je alles kan verslepen in jouw kruiwagen. Wanneer je een klein wiel hebt kan het duwen van je spullen zwaar zijn. Een te zwaar wiel zal vastlopen, waardoor je helemaal niets aan je kruiwagen hebt. Zorg er overigens ook altijd voor dat de wielen van je kruiwagen goed zijn opgepompt. Anders gaat het kruiwagenwiel slijten en is het zwaar om je spullen voort te duwen. Wil je meer informatie over de juiste kruiwagen voor al jouw werkzaamheden? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel. Wij staan je graag te woord en vertellen je met plezier over onze kruiwagens.

Groot assortiment kruiwagens bij HORNBACH

De verschillende kruiwagens in het assortiment van HORNBACH zijn van hoge kwaliteit. Alleen met een kruiwagen van goede en stevige kwaliteit kan jij het beste resultaat bereiken. Daarbij bieden wij op al onze producten de laagste prijsgarantie. Ook op de kruiwagens. Zo ben je bij ons dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Alle info over machines en gereedschap vind je ook bij ons!

De beste kruiwagen bestel je eenvoudig online

Wil je je kruiwagen zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven