0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-01-23 om 00:08 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Trilplaten & trilstampers


11 resultaten
ZIPPER Trilplaat ZI-RPE90C incl. rubbermat
Zipper
(62)
429,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
ZIPPER Trilplaat ZI-RPE60C
Zipper
(11)
349,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
ZIPPER Trilstamper ZI-RAM80C
Zipper
(10)
749,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
ATIKA Trilplaat V-HB 13000
Atika
499,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
ZIPPER Trilplaat ZI-RPE160C
Zipper
(2)
1569,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 11 van 11 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Trilplaten & trilstampers

Trilplaten koop je natuurlijk bij HORNBACH

gartenweg pflastern anleitung as 13

Dus jij bent aan het kijken naar een trilstamper? Daar kunnen wij jou verder bij helpen. Je gebruikt een trilstamper om een oppervlak goed aan te stampen zodat dit een eenheid word en niet in verloop van tijd loslaat en andere vormen gaat aannemen. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan trilstampers. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Zorg voor een egale ondergrond!

Zorg dat je een goede ondergrond hebt voor je gaat bestraten, als je deze niet aanstampt zal in verloop van tijd de ondergrond gaan verzakken en dus ook de stenen die erop liggen. Dit is het laatste wat je wilt in je tuin. Daarnaast is het ook nog eens gevaarlijk voor mensen en dieren. Vind jij dit nou ook een ideale oplossing en wil je meer informatie over de verschillende soorten trilplaten en de toepassingen? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons deskundig personeel.

Groot assortiment trilplaten bij HORNBACH

De verschillende trilplaten in het assortiment van HORNBACH zijn van hoge kwaliteit. Alleen met een trilplaat van goede en stevige kwaliteit kan jij het beste resultaat bereiken. Daarbij bieden wij op al onze producten de laagste prijsgarantie. Ook op de trilplaten. Zo ben je bij ons dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Alle info over machines en gereedschap vind je ook bij ons!

De beste trilplaat bestel je eenvoudig online

Wil je je trilplaat zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven