0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-02-23 om 15:24 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Betonbewerking & steenbewerking


9 resultaten
EIBENSTOCK Betonslijper HBS 120.1
Eibenstock
(28)
249,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
ZIPPER Steenzaagmachine ZI-STM350
Zipper
(23)
799,00 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
ZIPPER Steenknipper ZI-SKN330W
Zipper
(5)
159,00 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
ZIPPER Betonzaagmachine ZI-BTS350Y
Zipper
(13)
519,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
J.C. SCHWARZ Betonslijper JTS-180
JC Schwarz
(2)
169,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
EIBENSTOCK Renovatiefrees ERF 14.2S
Eibenstock
(18)
177,45 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
EIBENSTOCK Diamantzaag HDS 125, 230V
Eibenstock
(4)
262,40 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
CARAT Steenzaagmachine X-Coup 350
Carat
764,70 € * / Stuks
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
U hebt 9 van 9 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Betonbewerking & steenbewerking

Steenzaagmachines koop je natuurlijk bij HORNBACH

Natuurlijk zijn er verschillende oplossingen voor het bewerken van steen, echter is een steenzaagmachine de meest makkelijke, en nauwkeurige oplossing die er is. Je kunt hiermee eenvoudig door diverse soorten steen heen zagen. Je kunt het formaat zelf bepalen dus beperkingen heb je niet langer! HORNBACH biedt je een groot assortiment aan steenbewerking. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Leg je tuin perfect aan!

Helaas is een tuin nooit het perfecte voormaat dat de stenen er allemaal precies inpassen. Er moeten stenen doormidden worden gezaagd, hoeken worden verwijderd en ga zo maar door. Dit doe je met een steenzaagmachine, vroeger werd dit ook nog wel gedaan met een hamer en een bijtel alleen dat resultaat is niet altijd te vertrouwen. Je kan maar zo een stuk te veel verwijderen en dan is het zonde van de steen. Vind jij dit nou ook een ideale oplossing en wil je meer informatie over de verschillende soorten steenbewerking en de toepassingen? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons deskundig personeel.

Groot assortiment steenzaagmachines bij HORNBACH

De verschillende steenzaagmachines in het assortiment van HORNBACH zijn van hoge kwaliteit. Alleen met een steenzaagmachine van goede en stevige kwaliteit kan jij het beste resultaat bereiken. Daarbij bieden wij op al onze producten de laagste prijsgarantie. Ook op steenzaagmachines. Zo ben je bij ons dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Je steenzaagmachine bestel je eenvoudig, veilig en snel in onze webshop!

Wil je je steenzaagmachine direct in huis hebben? Reserveer je artikelen dan direct online en haal de producten af bij jouw HORNBACH vestiging. Het is ook mogelijk om je artikelen online te bestellen via de webshop en thuis te laten bezorgen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven wat wij bij HORNBACH allemaal doen. Via deze nieuwsbrief zullen wij je niet lastig vallen maar voorzien van informatie over onze nieuwste producten. Ook krijg je hier handige projecttips en informatie over events die wij organiseren. Daarnaast kun je zijn wij tegenwoordig ook te vinden op de smartphones, heb de HORNBACH app al? Download hem snel!

naar boven