0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-09-23 om 06:56 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Netten


3 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
MAMUTEC Net wit, dikte 2 mm, breedte 2 m, meterwaren
Mamutec
(1)
17,50 € * / m
(8,75 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
MAMUTEC Net groen, dikte 2 mm, breedte 2 m, meterwaren
Mamutec
17,50 € * / m
(8,75 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 3 van 3 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Netten

Netten kopen? Laagste prijsgarantie - HORNBACH

Heb je veiligheidsnetten nodig voor jouw project? HORNBACH heeft niet alleen de veiligheidsnetten in huis, maar ook nog eens de kennis voor het veilig uitvoeren van jouw project! Wij zijn dé nummer 1 Projectbouwmarkt van Nederland. En dat betekent dat je alles wat jij nodig hebt, bij ons in het assortiment kunt vinden. Netten kopen bij HORNBACH betekent niet alleen dat je, dankzij de laagste prijsgarantie, voordelig uit bent, maar ook dat je altijd een goede aankoop doet, dankzij de consequent hoge kwaliteit van onze producten. Veiligheid en kwaliteit gaan hand in hand, kies daarom voor onze veiligheidsnetten.

Lading vastzetten met veiligheidsnetten!

Voor het vastzetten van de lading in de aanhanger, kun je ook gebruik maken van een veiligheidsnet in de vorm van een aanhangernet. Dit net wordt over de boordwand van de aanhanger gespannen en is uiterst geschikt voor het zekeren van ladingen als licht tuinafval, bijvoorbeeld bladeren en takken. De netten koop je gemakkelijk en snel in de onlineshop.

Alles over netten

Vragen over onze netten? Of wil je ze graag in het echt bekijken? Je bent van harte welkom in één van onze vestigingen voor advies van onze professionals!

De beste netten bestel je eenvoudig online

Wil je je netten zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven