0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-12-23 om 07:08 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Stofzuigerzakken


4 resultaten
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Stofzuigerzakken kopen bij HORNBACH

stofzuigerzak

Stofzuigerzakken zijn onmisbaar. Zodra je stofzuiger protesteert en laat weten dat deze toe is aan een nieuwe zak, heb je dat het liefst snel geregeld. Bij HORNBACH vind je stofzuigerzakken voor verschillende modellen stofzuigers, stuk voor stuk van de beste kwaliteit.

Microfiber stofzuigerzakken voor een grondige schoonmaak

Bij HORNBACH ben je zeker van de laagste prijs voor al je stofzuigerzakken. Ook bestaan onze zakken altijd uit hoogwaardige microfiber, een synthetisch materiaal met meerdere lagen. Het grote voordeel van deze unieke samenstelling is dat je stofzuigerzak meer stof opvangt. Dit is vooral interessant als je last hebt van allergieën of gevoelig bent aan huisstofmijt. Daarbij zijn microfiber stofzuigerzakken ook een stuk sterker en dus duurzamer dan papieren varianten.

Kies de goede stofzuigerzakken

De pomp in je stofzuiger duwt het stof via de zuigmond en de stofzuigerslang naar de stofzuigerzak. Om een optimale werking van de stofzuiger te garanderen, is het belangrijk dat je het juiste type stofzuigerzak kiest. Anders is het risico op verlies van stof erg groot en daarbij gaat je stofzuiger dan ook minder lang mee.

Bij de zoektocht naar het juiste type stofzuigerzak moet je dus vooral letten op de stofzuigermerken waarmee die zak compatibel is. Bij HORNBACH vind je heel wat verschillende mogelijkheden:

  • BS 7 zakken voor Siemens stofzuigers
  • SB 1 zakken voor Philips, AEG, Tornado, Volta en Electrolux stofzuigers
  • MI 7 zakken voor Miele F, M en J stofzuigers
  • MI 8 zakken voor Miele N en G stofzuigers

Ze verschillen van elkaar qua grootte van de opening. Voor goed stofzuigen is het natuurlijk belangrijk dat je de juiste zak kiest. Bepaalde modellen beschikken over een klein, blauw plastic frame dat je aan de binnenzijde van de stofzuiger bevestigt, terwijl andere zakken, zoals de SB 1 serie, dan weer een iets groter gat hebben.

Start hier je schoonmaakproject:

naar boven