0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-02-24 om 11:59 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Huishoudhandschoenen


5 resultaten(10 varianten)
Online bestellenReserveren & afhalen
SORBO Huishoudhandschoenen Strong geel maat S
4 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
SORBO Huishoudhandschoen Comfort oranje maat M
2 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 5 van 5 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Huishoudhandschoenen

Huishoudhandschoenen kopen bij HORNBACH

beste handschoen kiezen

Huishoudhandschoenen kunnen heel erg praktisch zijn en voor verschillende mogelijkheden gebruikt worden. Huishoudhandschoenen zijn ideaal als je bezig bent met water, of viezigheden. Je handen blijven op deze manier helemaal schoon. HORNBACH heeft een ruim assortiment in huishoudhandschoenen. Verder bieden wij op al onze producten, en dus ook op huishoudhandschoenen, de laagste prijsgarantie. Je weet dus zeker dat je goedkoper uit bent dan bij onze concurrenten.

Welke huishoudhandschoenen werken het beste voor mij?

Huishoudhandschoenen heb je in verschillende kleuren en maten. Je hebt huishoudhandschoenen die je na één keer gebruiken moet weggooien, maar je hebt ook verschillende huishoudhandschoenen die je kan hergebruiken. Dit is een stuk beter voor het milieu, maar je zal ze dan wel moeten schoonmaken als ze vies zijn. De meeste huishoudhandschoenen zijn ook perfect voor werk te gebruiken. Met name als je daar moet schoonmaken, maar de meeste kunnen ook prima in een keuken gebruikt worden. Heb je nog verdere vragen over onze huishoudhandschoenen? Kom langs in jouw HORNBACH vestiging of kijk online voor jouw beste optie!

Start hier je schoonmaakproject:

naar boven