0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-02-23 om 15:19 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Slimme deurbellen


8 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
EZVIZ Videodeurbel DB1C
EZVIZ
114,00 € * / Stuks
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
PHILIPS Videodeurbel WelcomeEye Link
Philips
(5)
169,00 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 8 van 8 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Slimme deurbellen

Video deurbel met camera . Laagste prijsgarantie! HORNBACH

Ring Tuerklingel Vorteile

Een slimme deurbel met camera is handig wanneer je niet thuis bent. Door de Wi-Fi verbinding van de video deurbel kan je op je smartphone en tablet de deurbel beantwoorden, waar je ook bent! Veel video deurbellen hebben en bewegingssensor, die ook wel een bewegingsmelder wordt genoemd. Zelfs voordat er aangebeld wordt, kan je met de camera al meekijken! Merken als Ring hebben ook nachtvisie, waardoor je ook in het donker kan zien wie er aanbelt.

Ring deurbel met laagste prijs

Bij HORNBACH heb je de laagste prijsgarantie op alle video deurbellen van Ring! Dit geldt niet alleen op de Ring deurbel 2 en Ring deurbel Pro, maar op álle 120.000 artikelen in onze Onlineshop. Aanbieding? Daar doet HORNBACH niet aan. Bij ons krijg je áltijd de laagste prijs. Hand erop! Dus zoek je een Ring deurbel? Koop jouw Ring video deurbel dan snel in onze Onlineshop!

Smart home by HORNBACH

Smart Home betekent comfortabel wonen. Met slimme apparaten zoals beveiligingscamera's, videodeurbellen, automatische thermostaten en bedienbare lampen worden dingen uit je handen genomen en kan je onbezorgd je gang gaan.

Slimme deurbel als onderdeel van Smart Home

Een slimme deurbel met camera is één van de vele voordelen van een Smart Home. Woon veiliger met Smart Home apparaten en slimme beveiliging zoals alarmsystemen, beveiligingscamera’s en deursloten. Wil je je huis verwarmen en energie besparen? Ga dan voor slimme verwarming met een slimme thermostaat! En als je meer sfeer in huis wil, kan dat met slimme verlichting. Met Smart Home by HORNBACH heb je bovendien al je slimme apparaten aangesloten op één plek!

Wil je jouw slimme deurbel met camera direct in huis hebben? Reserveer dan online en haal hem eenvoudig af bij een HORNBACH vestiging in de buurt. Het is ook mogelijk om je producten online te bestellen via de webshop en thuis te laten bezorgen! Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief geven wij je handige tips over actuele projecten en de beste producten. Download ook de officiële HORNBACH app voor iOS en Android, hiermee scan je eenvoudig je producten in de vestiging en race je langs onze kassa's. Wel zo makkelijk!

naar boven