0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 07-02-23 om 07:01 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Deurplaten


1 resultaat
Multiplex Powerprime plus UV wit gegrond 2500x1220x40 mm
323,95 € * / Plaat
(106,21 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 1 van 1 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Populaire filters in het assortiment Deurplaten

Deurplaten kopen? HORNBACH heeft het in huis!

Autorin Esther Acason behandelt die Oberfläche der Multiplexplatte, die sie für den Bau der eigenen Werkbank braucht, mithilfe eines Exzenterschleifers.

Deurplaten zijn extra dikke multiplex platen geschikt voor het maken van deuren. Ben je van plan om een buitendeur of voordeur te maken? Controleer of er WBT bij staat. Dit betekend water boiled proof en houdt in dat de multiplex plaat verlijmd is met watervaste lijm. Zo weet je zeker dat jouw deurplaat geschikt is voor buiten gebruik.

Deurplaten bij HORNBACH

Bij HORNBACH zijn deurplaten verkrijgbaar in verschillende afmetingen, diktes en afwerkingen. Wat je project ook is, deurplaten koop je altijd voor de laagste prijs bij HORNBACH. Heb je geen vervoer bij de hand? Geen probleem! Laat je platen eenvoudig thuisbezorgen. Zo houd jij voldoende energie over voor je project!

Okoume multiplex deurplaat koop je bij HORNBACH

Multiplex Okoume deurplaat 40 mm is een ideale plaat voor het maken van een deur. Wil je graag materiaal dat goed geschikt is voor buiten? Bekijk dan eens onze watervaste multiplex voor buiten artikelen. Heb je vragen over onze artikelen? Kom dan snel langs in één van onze vestigingen. Ons personeel helpt je graag verder. Ga aan de slag en bouw met hout!

De beste deurplaten bestel je eenvoudig online

Wil je je deurplaten zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven