0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-03-24 om 10:23 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Deurplaten


1 resultaat
Multiplex Powerprime Plus UV wit gegrond B/BB 2500x1220x40 mm
299,00 € * / Plaat
(98,03 € * / m²)
niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
Je hebt 1 van 1 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Populaire filters in het assortiment Deurplaten

Deurplaten kopen? HORNBACH heeft het in huis!

Autorin Esther Acason behandelt die Oberfläche der Multiplexplatte, die sie für den Bau der eigenen Werkbank braucht, mithilfe eines Exzenterschleifers.

Deurplaten zijn extra dikke multiplex platen geschikt voor het maken van deuren. Ben je van plan om een buitendeur of voordeur te maken? Controleer of er WBT bij staat. Dit betekend water boiled proof en houdt in dat de multiplex plaat verlijmd is met watervaste lijm. Zo weet je zeker dat jouw deurplaat geschikt is voor buiten gebruik.

Deurplaten bij HORNBACH

Bij HORNBACH zijn deurplaten verkrijgbaar in verschillende afmetingen, diktes en afwerkingen. Wat je project ook is, deurplaten koop je altijd voor de laagste prijs bij HORNBACH. Heb je geen vervoer bij de hand? Geen probleem! Laat je platen eenvoudig thuisbezorgen. Zo houd jij voldoende energie over voor je project!

Okoume multiplex deurplaat koop je bij HORNBACH

Multiplex Okoume deurplaat 40 mm is een ideale plaat voor het maken van een deur. Wil je graag materiaal dat goed geschikt is voor buiten? Bekijk dan eens onze watervaste multiplex voor buiten artikelen. Heb je vragen over onze artikelen? Kom dan snel langs in één van onze vestigingen. Ons personeel helpt je graag verder. Ga aan de slag en bouw met hout!

Start hier je deurproject:

naar boven