0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-06-23 om 20:00 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Afdekzeil


7 resultaten(14 varianten)
HORNBACH Afdekzeil oranje/groen 2x3 m
5 varianten
(29)
4,95 € * / Stuks
(0,83 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
HORNBACH Afdekzeil zilver/blauw 2x3 m
4 varianten
(36)
4,95 € * / Stuks
(0,83 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Hout impregneren en beschermen

Hout impregneren en beschermen

Hout leeft! Het is een natuurproduct. Het weer is van grote invloed op hout. Om hiertegen bestand te zijn, hebben tuinhuizen en houten schuttingen goede bescherming nodig. Maar ook hout binnenshuis moet goed beschermd zi ...meer

Afdekzeil voor hout groen 1,5x6 m
(11)
13,49 € * / Stuks
(1,50 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
Zeilspanner met haak 12 stuks
(8)
5,49 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Zeilspanner met bal 12 stuks
(2)
5,75 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 7 van 7 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Populaire filters in het assortiment Afdekzeil

Afdekzeil kopen bij HORNBACH?

Een (af)dekzeil of dekkleed is een onmisbare accessoire als je kostbare of kwetsbare goederen op een veilige manier wilt vervoeren en behandelen. Dit type zeil komt in uiteenlopende formaten, maar heeft altijd hetzelfde doel: een ondergrond of goederen optimaal beschermen tegen een val tijdens transport, vocht of behandelingsmiddelen als verf.

Bij HORNBACH vind je heel wat verschillende soorten afdekzeilen voor elke situatie. Ontdek het aanbod bij jouw online shop om je kleinschalige project thuis of grote werkzaamheden tot een goed einde te brengen!

De beste afdekzeilen online

Afdekzeilen bestaan doorgaans uit waterdicht weefsel op basis van een geverfd canvas en komen in uiteenlopende formaten. Bij HORNBACH kies je tussen verschillende mogelijkheden:

  • Een groen afdekzeil voor hout van 1,5 X 6 meter
  • Zilver/blauwe zeilen van 2 X 3 meter
  • Een oranje en groen afdekzeil van 2 X 3 meter
Kortom, meer dan genoeg mogelijkheden voor elke situatie. Wil je bijvoorbeeld als particulier snoeihout vervoeren over de openbare weg en het risico op verlies minimaliseren? Dan is een klein zeil om over je aanhangwagen te spannen een goed idee.

Aan de andere kant vind je in de online shop van HORNBACH ook grote zeilen met geïntegreerde riemen, om je spullen nog steviger vast te maken voor vervoer. De meeste afdekzeilen beschikken dan ook over gaten met metalen ringen als bevestigingspunt voor zeilspanners.

Welke accessoires heb ik nodig voor een afdekzeil?

Om je nieuwe zeil optimaal en veilig te gebruiken, is het handig dat je bepaalde accessoires aankoopt. Denk maar aan zeilspanners met haken om een grote hoeveelheid goederen volledig afgeschermd te transporteren. Bij HORNBACH vind je zeilspanners met haken of bollen, afhankelijk van je voorkeur en het ontwerp van het gebruikte zeil. Het voordeel? Je koopt dergelijke accessoires in sets van twaalf, zodat je meteen over al het nodige beschikt voor grotere werkzaamheden.

De beste afdekzeilen bestel je eenvoudig online

Wil je je afdekzeil zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!
naar boven