0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-03-24 om 12:47 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Papierbehang


4 resultaten
Top-artikel
A.S. CRÉATION Papierbehang 6924-12 natuursteen beige/grijs
A.S. Création
(3)
11,50 € * / Rol
(2,16 € * / m²)
Online bestellenniet reserveerbaar
RASCH Schuimbehang 340419 relief wit
Rasch
(7)
11,95 € * / Rol
(2,24 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
A.S. CRÉATION Schuimbehang 5380-62 ornament wit met glitter
A.S. Création
(5)
22,95 € * / Rol
(4,31 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
Handleiding
Behangen met papierbehang

Behangen met papierbehang

Papierbehang is een voordeligere variant van muurbekleding maar is daardoor niet minder aantrekkelijk! Papierbehang is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende decors. Wees creatief en combineer verschi ...meer

RASCH Papierbehang 217339 stenenoptiek grijs
Rasch
(1)
10,95 € * / Rol
(2,06 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Papierbehang

Populaire filters in het assortiment Papierbehang

Papierbehang kopen bij HORNBACH

Verschillende behangsoorten

Papierbehang is een goedkope en snelle optie om je muren eens te voorzien van een nieuwe look. Papierbehang wordt vaak duplexbehang genoemd omdat dit soort behang vaak bestaat uit twee lagen die op elkaar geperst zijn. HORNBACH heeft daarom een uitgebreid papierbehang assortiment met veel verschillende motieven en kleuren. Ben je iemand die graag om de zoveel tijd van stijl of kleur wilt veranderen dan is dit type behang te verwijderen met een afweekmiddel of behangafstomer.

Voordelen Papierbehang en waar je op moet letten

Papierbehang is het goedkoopste soort behang op de markt en is erg veelzijdig in gebruik. Deze behangsoort gaat ook lang mee, doordat kleuren niet vervagen in de loop van de tijd. Het is handig om voor het behangen met papierbehang een behangtafel te gebruiken, omdat de afgeknipte banen van een behangrol ingesmeerd moeten worden met een behanglijm die 10 tot 15 minuten moet inwerken. Het is mogelijk om over papierbehang een nieuwe laag te behangen, echter is het voor het beste resultaat aan te raden om de oude laag eerst verwijderen. Papierbehang kan verwijderd worden door het op te ruwen, met een behangafweekmiddel in te smeren en vervolgens met een plamuurmes los te steken. Belangrijk om te weten is dat papierbehang vochtgevoelig is, waardoor dit behang niet voor elke ruimte geschikt is. In vergelijking met vliesbehang is papierbehang vrij dun en dient de ondergrond zeer egaal te zijn anders bestaat de kans dat oneffenheden in de muur zichtbaar blijven. Het betekent ook dat papierbehang sneller scheurt dan het sterkere vliesbehang. Een overzicht van de meest gangbare soorten behang met bijbehorende eigenschappen vind je in het advies “ Het juiste behang vinden”. Daarnaast vind je in de HORNBACH Onlineshop een ruime keuze aan verf en schildersbenodigdheden. Yippie!

Hoeveel behang heb je nodig?

Als je behang hebt gekozen en weet welke muur je ermee wilt behangen, is de eerste stap klaar. Nu kun je gaan rekenen. Hoeveel rollen heb je in totaal nodig voor je project? Met de behangcalculator kun je snel en eenvoudig uitrekenen hoeveel behang je nodig hebt.

Start hier je behangproject:

naar boven