0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 25-09-23 om 01:10 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Ontstoppingsgereedschap


12 resultaten
VIRAX Handontstopper met veertrommel
Virax
(16)
44,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Ontstoppingsveer Ø 6 mm, 3 m
(6)
6,45 € * / Stuks
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
Ontstoppingsveer Ø 9 mm, 5 m
(7)
10,40 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Ontstopping trekveer Ø 8 mm lengte 7 m
(2)
13,50 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Gootsteenontstopper Ø 135 mm
(1)
2,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Ontstopping-spoeldouche Quicky
(4)
23,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Afvoerreinigingspomp 380 mm
(15)
6,55 € * / Stuks
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
ROTHENBERGER Ontstopper rood
Rothenberger
6,15 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 12 van 12 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Ontstoppingsgereedschap

Populaire filters in het assortiment Ontstoppingsgereedschap

Ontstoppingsgereedschap kopen bij HORNBACH

Last van een verstopte afvoer? Dat is natuurlijk heel vervelend. Dit kan je snel oplossen met een ontstoppingsveer of een ontstopper. Bij HORNBACH kan je gelijk terecht zodat je ontstopping zo snel mogelijk opgelost is. Bekijk welk ontstoppingsgereedschap handig is voor jouw verstopping. Bij HORNBACH wordt je de laagste prijsgarantie aangeboden, ook op ontstoppingsveren en ontstoppers. Zo weet je gegarandeerd dat je de laagste prijs betaalt.

Welke ontstoppingsveer heb je nodig?

De grootte van je ontstoppingsveer hangt met name af van hoe groot of breed de leidingen zijn. Gaat het om smalle leidingen? Dan heb ik ook een dunnere ontstoppingsveer nodig. Voor bredere afvoerleidingen kan je gerust een maatje groter pakken. Heb je slechts een kleine verstopping? Dan kan een ontstopper voldoende zijn. Een ontstopper maakt gebruik van luchtdruk om de verstopping te verhelpen. Het maakt niet uit wat jouw keuze precies is qua ontstoppingsgereedschap, bij HORNBACH kan je terecht. HORNBACH biedt je alles om jouw verstopping te verhelpen!

Verhelp je ontstopping

Heb je vragen over onze ontstoppingsveren of ontstopper? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Zit nu niet langer met je verstopping en los het op! Heb je vaak last van verstoppingen in je afvoer? Dan zou je ook ervoor kunnen kiezen om nieuwe afvoerleidingen te plaatsen. Bekijk ons project afvoerleidingen installeren.

Ontstoppingsgereedschap bestel je eenvoudig online

Wil je je ontstoppingsgereedschap zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven