0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-12-23 om 14:21 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Badmatten


9 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Badkamer inrichten

Badkamer inrichten

Vaak is er te weinig ruimte in de badkamer voor al het meubilair dat we willen plaatsen. Daarom is het belangrijk om elke hoek slim te benutten. We hebben enkele ideeën om optimaal gebruik te maken van zowel kleine badka ...meer

Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
Je hebt 9 van 9 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Badmatten

Populaire filters in het assortiment Badmatten

Badmat kopen bij HORNBACH

Kopenhagen WC Cam01

Op een natte en gladde vloer glij je al snel uit. Met alle gevolgen van dien. Om te voorkomen dat de vloer nat en glad wordt, kun je een badmat aanschaffen. Naast dat badmatten ervoor zorgen dat je niet uitglijdt, voelen ze vaak ook lekker zacht aan. Wanneer er een badmat in de kamer ligt, zul je na een lekkere warme douche of bad geen koude voeten krijgen. Kortom een badmat maakt je badkamer niet alleen een stuk veiliger, een badmat is vooral ook comfortabel. HORNBACH biedt een groot assortiment aan badmatten. En vergeet niet, wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie. Zo ben je bij HORNBACH dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.


Een badmat van stof

Matten voor je badkamer zijn er in verschillende kleuren en maten, maar ook in verschillende materialen. Zo heb je badmatten van stof maar ook van rubber. Daarbij zijn er hoogpolige badmatten maar zijn er ook laagpolige badmatten van stof. Doordat de badmatten in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, kan je in combinatie met je badkamermeubels je eigen sfeer creëren. Wil je meer informatie over de badmatten of over de stof waarvan ze gemaakt zijn? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons deskundig personeel.


Alles voor jouw badkamer en toilet bij HORNBACH

Wil je heel je toilet of badkamer aanpakken? Ga aan de slag en ontdek badkamerinspiratie, koop een complete badkamer en ontdek alles voor jouw badkamer renovatie! Bekijk onze projectpagina's!

De beste badmatten bestel je eenvoudig online

Wil je je badmatten zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!


naar boven