0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Breda Openingstijden

Breda


e hebt deze informatie op 02-12-23 om 19:29 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Stilzitten hoeft niet!

Stilzitten hoeft niet!

Wij Nederlanders houden van dingen aanpakken. Stilzitten? Daar zijn we niet goed in. Daarom kun je op onze inspiratie rekenen tijdens jouw thuisvakantie. Heb jij ook een leuk idee? Inspireer óns!

Wij zijn Doeners. Nederlanders houden nou eenmaal van dingen aanpakken. Onze mouwen opstropen en er flink tegenaan gaan. Het liefst het hele jaar door. Maar in vakantietijd hoef je even helemaal niks. Tijdens je thuisvakantie stilzitten? Daar zijn we niet goed in. De leukste projecten pak je thuis op! Maar stilzitten hoeft echt niet.

HORNBACH helpt je graag die tijd in te vullen. Op nuttige wijze. Op creatieve wijze. Om je relatie te redden, of om enkel de kids bezig te houden. Heb jij ook een leuk idee? Inspireer óns dan!

Deel jouw creaties met ons op Instagram en Facebook!

Wij zijn heel benieuwd waar jullie thuis allemaal mee bezig zijn! Welke inventieve ideeën heb je zélf al bedacht? Heb je nog leuke of slimme tips om met ons te delen? Stuur een berichtje of foto via Instagram of Facebook, vinden we leuk!

Thuisblijven . Stappenplan Zwembad bouwen . HORNBACH

Bouw je eigen zwembad

Een zwembad in de tuin. Dat willen we allemaal wel, toch? Het klinkt misschien als te mooi om waar te zijn, maar met een paar pallets kun je al serieus aan de slag!

Thuisblijven . Stappenplan BBQ wagen . HORNBACH

Barbecueën wordt zo nóg leuker!

Indruk maken op je vrienden is altijd lekker. Net zoals een goed klaargemaakt barbecuegerecht trouwens. Maar goed, even over dat indruk maken op die vrienden: dat doe je met jouw zelfgemaakte, super vette, mobiele barbecuewagen met twee vingers in je neus.

HORNBACH Home gym

Klinkt ingewikkeld? Is het zeker niet. Wat het wel is? Een mooi project. En dat is lekker, want een project als dit zorgt ervoor dat jij zeker niet hoeft stil te zitten. Hop, gewoon die handen uit de mouwen en zwoegen maar.


Thuisblijven . Stappenplan oven . HORNBACH

Een oven op zonne-energie

Wil je ook samen met de kids iets knutselen voor de zomer? Ga dan aan de slag met een pizzadoos, wat tape en aluminiumfolie. Daarmee bouw je namelijk een oven waarin je straks op zonne-energie marshmallows kunt roosteren. Lekker en leuk! Bovendien: jouw 100 punten voor tofste ouder zijn bij deze binnen.

plantenbak maken . HORNBACH

Plantenbak maken

Niets wat jouw trotser maakt dan het zien groeien van jouw zelf geplante bloemen en planten. Of nee, wacht. Dat is niet helemaal waar. Er is 1 ding wat je nóg trotser maakt: jouw zelf geplante bloemen en planten in een zelfgemaakte plantenbak!

Je eigen basket maken . HORNBACH

Bouw een basket

Even een potje basketbal spelen? Dat kan! In de tuin. Of gewoon in de woonkamer. Kan jou het schelen! Een basket bouwen is super simpel. Alles wat je nodig hebt, is een krat, een plank en wat witte verf of tape. Succes!

Je eigen raket bouwen . HORNBACH

Bouw je eigen raket

Een raket bouwen, dat klinkt héél ingewikkeld. Maar het enige wat je nodig hebt, is een beetje doorzettingsvermogen, een pvc-buis, tape en papier. Kind kan… een raket bouwen. En jij dus ook!

Je eigen buitenkeuken maken . HORNBACH

Bouw je eigen buitenkeuken

Jij weet het beste waar jouw ultieme buitenkeuken aan moet voldoen. Laat je inspireren door onze stappenplannen, bouw jouw éigen buitenkeuken en creëer jouw ultieme vakantietuin!

Maak je eigen bar . HORNBACH

Bouw je eigen bar

Wij Nederlanders slaan geen enkel feestje over. Dus wil bij jouw buurtfeest of tuinfeest aan de borrel? Bouw dan je eigen bar! Wat je hiervoor nodig hebt? Twee pallets, planken en wat spijkers. Wij zeggen: proost!

Hangmatstandaard maken . HORNBACH

Relaxen in je zelfgemaakte hangmat

Wij Nederlanders houden van hard werken, maar óók van goed relaxen. Heb je geen hangmat en al helemaal geen hangmatstandaard? Dan maak je deze toch zelf? Je hebt er niet veel voor nodig!

Kabeldoos maken . HORNBACH

Maak een kabeldoos

Een kabel voor je laptop, de oplader van je telefoon, een verlengsnoer en ga nog maar even door.. En dan niet alleen van jou, maar van iedereen uit het gezin! Je tafel ligt er maar vol mee. Ben je het ook zat om tegen die wirwar van kabels aan te kijken? Volg dan ons stappenplan en maak een kabeldoos! Zo kun je na je vakantie met frisse zin er weer tegen aan!

Onderhoud je gereedschap . Thuisblijven . HORNBACH

Onderhoud je gereedschap

Liefde voor je gereedschap, daar hoort af en toe een onderhoudsbeurt bij! Controleer of je gereedschapset nog compleet is, haal je boormachine eens uit elkaar, maak je sleutels roestvrij en smeer die zaag weer een keer in! Zorg ervoor dat je gereedschap weer in topconditie is voor jouw volgende project.

Heb jij nog slimme tips voor het onderhouden van je gereedschap? Deel ze met ons via Instagram of Facebook en inspireer elkaar!

Goal maken . Thuisblijven . HORNBACH

Maak een goal!

Je hoeft echt niet naar Engeland af te reizen om de nieuwe Edwin van der Sar te worden. Bekijk onze online instructievideo of download het stappenplan en maak zelf een goal in slechts één uur! Heb je niet alle materialen in huis? Je hebt vast nog iets liggen wat je hiervoor kunt gebruiken!

Download het stappenplan en bekijk de instructievideo voor de handigste tips!

Fotolijstje maken . Thuisblijven . HORNBACH

Verras iemand met een fotolijstje

Plaats je mooiste tekening of je gekste selfie in je zelfgemaakte fotolijstje van hout of karton. Versier hem zoals jij wilt en zet hem voor de deur bij je opa, oma, tante of buurman. We weten zeker dat dit lijstje het mooiste plekje in huis krijgt.

Maak zelf je tafeltennistafel en batjes . HORNBACH

Tafeltennistafel en -batjes maken

Ben je toe aan wat beweging na al die uren aan de keukentafel? Bouw hem dan om tot tafeltennistafel! Zonder batjes geen potje pingpongen, dus ook die maak je natuurlijk zélf! In ons stappenplan leggen we eenvoudig uit hoe je dit doet. Heb je niet alle materialen in huis? Je hebt vast nog iets liggen wat je hiervoor kunt gebruiken!

Je eigen houtkachel maken . HORNBACH

Maak je eigen houtkachel

Heb jij al eens in je schuur gekeken naar wat je nog hebt liggen om iets leuks van te maken? Heb je bijvoorbeeld nog een oude gasfles staan? Wij leggen je uit hoe je daar een stoere houtkachel van maakt voor in de tuin. Heb jij ook iets gemaakt waar je trots op bent? Deel het met ons via Instagram of Facebook en inspireer elkaar!

Insectenhotel maken . Thuisblijven . HORNBACH

Insectenhotel maken

Met een insectenhotel geef jij de insecten in je tuin een mooie verblijfplaats! Verzamel alle benodigdheden, zaag de onderdelen op maat en knip het gaas in de juiste vorm. Heb je niet alles in huis? Geen probleem. Maak het hotel af met vervangende materialen en geef het een mooi plekje in de tuin!

Insectenbingo spelen . Thuisblijven . HORNBACH

Insectenbingo spelen

Weet jij wat voor beestjes er allemaal in de tuin leven? Ga op onderzoek uit en speel onze insectenbingo! Vind jij ze allemaal? Met de insectenweetjes leer je bovendien alles over jouw favoriete insect. Wist je bijvoorbeeld dat er ongeveer 350.000 soorten kevers bestaan? Ontdek het snel!

Insectenmemory spelen . Thuisblijven . HORNBACH

Insectenmemory spelen

Insecten zijn er in héél veel soorten en maten. Hoe meer insecten er in je tuin leven, hoe beter dat is voor de natuur.

Print ons memoryspel uit, pak die schaar uit de la en knip de kaartjes uit! Welk insect vind jij het mooist?

Spijkerschilderij maken . Thuisblijven . HORNBACH

Spijkerschilderij maken

Een spijkerschilderij maken is heel simpel, maar oh zo leuk! Daar ben je wel eventjes mee bezig. Het enige dat je nodig hebt is een plankje hout, spijkers, een hamer, schaar, plakband en touw. Welke vorm wordt jouw schilderij? Onze tip voor als je geen oud t-shirt hebt: maak de vorm van een hart en zet deze in de vensterbank!

Noise cancelling headphones maken . Thuisblijven . HORNBACH

Noise cancelling headphones maken

Maak je eigen noise cancelling headphones! Wat heb je ervoor nodig? Je normale oordopjes met je favoriete muziek (zonder muziek kan natuurlijk ook) en je gehoorbeschermers uit de schuur!

Zo kun jij eventjes heerlijk ongestoord aan de slag. Wel zo fijn toch? Deel hem ook eens met je huisgenoten!

Moederdag ontbijttafeltje maken . HORNBACH

Maak een ontbijttafeltje voor Moederdag

Een ontbijtje op bed maak je natuurlijk elk jaar al voor je moeder. Vooral blijven doen! Hoe leuk is het als je dat dit jaar op een zelfgemaakt én zelfversierd ontbijttafeltje doet? Volg ons stappenplan en verras je moeder!

Paashaas maken . HORNBACH

Paashaas of raceauto maken

Hebben jullie ook meer lege wc-rollen in huis dan normaal? Zonde om ze weg te gooien, want je kunt er heel veel leuke dingen mee doen! Verzamel alle knutselspullen en volg het stappenplan om er een raceauto of paashaas van te maken! Maak je eigen paashaasfamilie of maak meerdere raceauto’s en organiseer je eigen Grand Prix!

Deel jouw creaties met ons op Instagram en Facebook!

Wij zijn heel benieuwd waar jullie thuis allemaal mee bezig zijn! Welke inventieve ideeën heb je zélf al bedacht voor je thuisvakantie? Heb je nog leuke tips om met ons te delen? Stuur een berichtje of foto via Instagram of Facebook, vinden we leuk!

naar boven