0 Verlanglijst 0 Winkelwagen

Plan jouw adviesgesprek!

Projectadvies . HORNBACH

Badkamer- of keukenadvies

Wil je aan de slag met jouw badkamer of keuken? Dan is het handig om een afspraak te reserveren bij één van onze adviseurs. Zo weet je zeker dat we echt tijd hebben om samen met jou een droombadkamer of -keuken te ontwerpen. Advies kan ook nog steeds eenvoudig vanuit huis via een online videogesprek. Het uitzoeken van die mooie wandtegel of dat strakke werkblad kan daarna altijd nog gewoon in de winkel.

Online projectadvies

Je project aan het plannen, maar kun je wel wat hulp van een expert gebruiken? Of bezig met je project en kom je er niet meer uit? Maak dan een afspraak voor online projectadvies. Via een videogesprek kijken we met je mee en geven je het advies dat je van ons gewend bent. Mocht je materiaal nodig hebben, dan kunnen we dat meteen voor je bestellen.

Waar wacht je nog op? Selecteer hieronder jouw vestiging, bekijk hoe het werkt en plan je adviesgesprek, online of in de winkel!

Let op: het kan voorkomen dat er bij online adviesgesprekken geen plek is in jouw dichtstbijzijnde vestiging. Kies dan een andere vestiging.

Veelgestelde vragen over (online) projectadvies

Wat heb ik nodig voor een winkelbezoek?

Neem de afspraakbevestiging mee naar de bouwmarkt. Dit mag zowel geprint als digitaal. Heb je geen bevestiging ontvangen? Kijk even bij je spam. Staat het daar ook niet tussen, neem dan contact op met jouw vestiging om te vragen of de afspraak goed is doorgekomen. Je kunt je melden bij de balie van het Badkamer- en keukencentrum.

Wat heb ik nodig voor een online adviesgesprek?

Om een goed adviesgesprek met onze adviseurs te kunnen voeren hoeft er niets op je PC geïnstalleerd te worden! Wel heb je het volgende nodig:

  • Een e-mailadres.
  • Een goed werkende internetverbinding.
  • Een PC of een tablet met een microfoon en een luidspreker (een headset werkt het beste). Een kleiner formaat scherm (bijvoorbeeld van een mobiele telefoon) kan, maar is niet aan te bevelen.
  • Edge of Chrome als webbrowser. Internet Explorer, Safari en Firefox worden niet ondersteund.
  • Een webcam is een pré, maar geen must.
  • Vanaf een mobiel apparaat zal je de gratis App van Microsoft Teams moeten downloaden. Vanaf een laptop of PC hoef je niets te installeren, het draait dan via jouw webbrowser.

naar boven