Houd rekening met langere levertijden bij online bestellingen.

0 Verlanglijst 0 Winkelwagen

Plan jouw (online) adviesgesprek!

Online Projectadvies | HORNBACH

Met ingang van 28 april kun je onze vestigingen weer bezoeken zonder het maken van een afspraak.

Badkamer- of keukenadvies

Wil je aan de slag met jouw badkamer of keuken? Dan is het handig om tijd te reserveren bij onze adviseurs. Zo weet je zeker dat je niet voor niets naar onze bouwmarkt komt. Toch liever een badkamer- of keukenadvies vanuit huis? Plan dan hier een online adviesgesprek.

Online projectadvies

Onze adviseurs staan ook online nog steeds voor je klaar! Handig als je liever nog even thuisblijft of snel weer door wilt met je project.

Waar wacht je nog op? Selecteer hieronder jouw vestiging, bekijk hoe het werkt en plan je winkelbezoek of online adviesgesprek in!

Veelgestelde vragen over (online) projectadvies

Neem de afspraakbevestiging mee naar de bouwmarkt. Dit mag zowel geprint als digitaal. Heb je geen bevestiging ontvangen? Kijk even bij je spam. Staat het daar ook niet tussen, neem dan contact op met jouw vestiging om te vragen of de afspraak goed is doorgekomen.

Je kunt je melden bij de balie van het Badkamer- en keukencentrum. Het dragen van een mondkapje is verplicht in onze bouwmarkten. We verzoeken je om zoveel mogelijk alleen te komen.

Om een goed adviesgesprek met onze adviseurs te kunnen voeren hoeft er niets op je PC geïnstalleerd te worden! Wel heb je het volgende nodig:

  • Een e-mailadres.
  • Een goed werkende internetverbinding.
  • Een PC of een tablet met een microfoon en een luidspreker (een headset werkt het beste). Een kleiner formaat scherm (bijvoorbeeld van een mobiele telefoon) kan, maar is niet aan te bevelen.
  • Edge of Chrome als webbrowser. Internet Explorer, Safari en Firefox worden niet ondersteund.
  • Een webcam is een pré, maar geen must.
  • Vanaf een mobiel apparaat zal je de gratis App van Microsoft Teams moeten downloaden. Vanaf een laptop of PC hoef je niets te installeren, het draait dan via jouw webbrowser.

naar boven