Ruimte wordt steeds schaarser en kostbaarder. En dus moeten we goed kijken hoe we de ruimte het beste benutten. Hoe we het de aandacht geven die het verdient:

Iedere m 2 verdient de beste ter wereld te zijn.

Die ene vierkante meter biedt eindeloze mogelijkheden – vermenigvuldigd met zichzelf. Of je er nou eet, tafeltennist, planten kweekt, doucht of potten bakt; leef maximaal op die ene m 2! Geen ruimte is te klein om groots te denken. Applaus voor zoveel vindingrijkheid:

De kamer is klein. Je fantasie is eindeloos. Wij laten je zien hoe je zelfs de kleinste badkamer of keuken geheel naar jouw eigen ideeën kunt vormgeven.

Wat is een vierkante meter eigenlijk?

In de juiste handen: alles. Want met een beetje fantasie en gedrevenheid kan het alles zijn. Een discotheek, een champignonkwekerij, een etentje met vrienden. Want het is niet slechts één bij één meter. Deze ruimte biedt eindeloze mogelijkheden – vermenigvuldigd met zichzelf. Elke kamer biedt ruimte voor ideeën. Alleen jij bepaalt de grenzen van wat mogelijk is op een m 2.

Een terras, dak of balkon, al is het maar één kamerplant: waar iets bloeit, is een tuin. Hier leer je hoe je jouw tuin kunt plannen en onderhouden. Dat kan zelfs in de kleinste ruimtes.
Alleen het idee moet groots zijn . HORNBACH

Iedere m2 verdient de beste ter wereld te zijn.

Ruimte wordt steeds kostbaarder. En dus moeten we goed kijken hoe we de ruimte de aandacht geven die het verdient, want iedere m2 verdient de beste ter wereld te zijn!