0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 09-12-22 om 13:58 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

2 april 1997, de opening van HORNBACH Zaandam. De opening van de allereerste HORNBACH vestiging in Nederland. 2 april 2022 is het maar liefst 25 jaar geleden dat HORNBACH zich vestigde in Nederland. En wat zijn we daar een partij trots op!

De afgelopen 25 jaar hebben wij maar liefst 17 HORNBACH bouwmarkten geopend en 1 HORNBACH Vloeren vestiging. Wij hebben vestigingen weer verbouwd, uitgebreid met een Drive In, een online webshop geopend en zelfs een heel nieuw concept HORNBACH Vloeren gelanceerd. In 16 jaar tijd zijn we maar liefst 15 keer tot Beste Bouwmarkt van Nederland uitgeroepen én 4 keer tot Beste Webshop in de categorie Bouwmarkten.

Dit alles hadden we niet kunnen doen zonder jou, onze trouwe klant. Woorden schieten te kort. Waar zouden we zijn zonder jou? Elk project met blote handen aanpakken en weigeren los te laten. Stoppen voordat de klus geklaard is? Dat is nóóit een optie. Want het is jouw project. Jij hebt het doorzettingsvermogen. Wij het gereedschap en de materialen. En daarom gaan onze specialisten, elke dag opnieuw, daadkrachtig voor jou aan de slag.

Met trots dragen zij oranje van boven, grijs van onder, met 12 knopen en contrasterende naden. Eelt op de handen en zweetdruppels op het hoofd. Voor al jouw complexe projectvragen kun jij bij hen terecht. Ónze specialisten zorgen in Nederland al 25 jaar voor het grootste assortiment met de grootste voorraden. De meest uitgebreide service met het beste advies. Én natuurlijk gegarandeerd de laagste prijzen. Al 25 jaar doorzetten, waar anderen stoppen.

Bedankt voor 25 jaar gezamenlijke projecten!

Ons volgende project samen!

naar boven
HORNBACH