Privacy en recht

Klantengegevensbeleid

Klantengegevensbeleid

Zeker is zeker: zo gaan wij met jouw gegevens om!

Veiligheid voor alles: zo gaan we met je gegevens om.

De veiligheid van je gegevens is belangrijk voor ons. Daarom hanteert HORNBACH vrijwillig principes, die verder gaan dan de wettelijke bepalingen met betrekking tot de gegevensbescherming:

Verzamelwoede? Echt niet!

Bij HORNBACH worden alleen die gegevens van je verzameld, die voor de betreffende procedure vereist zijn of die je ons vrijwillig hebt verstrekt. En verder niets.

Leuren? Wij niet!

Je krijgt precies de informatie waar je ons om hebt gevraagd. Geen ongewenste aanbiedingen, geen spam, geen ergernis!

Uitwisseling van gegevens? Geen sprake van.

Uitsluitend medewerkers van HORNBACH en externe bedrijven (bijv. transportbedrijven), die dit nodig hebben voor de betreffende procedures, hebben toegang tot je persoonlijke gegevens. Verder niemand.

Vanzelfsprekend houdt HORNBACH zich aan alle wettelijke voorschriften voor gegevensbescherming. Deze kun je in alle rust hier nalezen:

Gegevensbescherming bij HORNBACH

Gebruiksvoorwaarden: daar staan we garant voor!

HORNBACH doet zijn best op deze website juiste en volledige informatie ter beschikking te stellen. HORNBACH is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de informatie op deze website. Dit geldt ook voor alle koppelingen ('links'), waarnaar deze website direct of indirect verwijst. HORNBACH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van een site die met een dergelijke link wordt bereikt. Ook behoudt HORNBACH zich het recht voor, de ter beschikking gestelde informatie te wijzigen of aan te vullen.

Bekijk alle privacy en recht onderwerpen!