Een nieuwe manier van inkopen, door HORNBACH & Klarna

Achteraf betalen

Soms wil je verschillende artikelen bestellen, zodat je vervolgens kan kijken wat je echt nodig hebt. Of je bestelt net iets meer, zodat je zeker genoeg hebt. Snappen we. Maar het is niet altijd even handig dat je bij dit soort bestellingen meteen het volledige bedrag moet aftikken. En daarom hebben we de handen ineengeslagen met Klarna. Daardoor kun jij er nu voor kiezen om alleen te betalen voor datgene wat je leuk vindt. En dat doe je dan dus achteraf.

Handig met de hoofdletter H

Zijn alle artikelen verzonden? Dan ontvang je een factuur e-mail van HORNBACH (fijn voor je administratie) en de betaalinformatie ontvang je van Klarna, per mail. Vanaf de dag dat deze mail verzonden is, heb je 14 dagen de tijd om te betalen. Dat doe je aan Klarna, op de door hun vermelde bankrekening. Simpel, overzichtelijk én geen gigantische voorschotten meer. Handig met de hoofdletter H als je het ons vraagt.

Hier ga je naar de veelgestelde vragen over betalen, van Klarna. Ook de Klarna klantenservice staat 24/7 voor je ter beschikking, of chat met Klarna in de Klarna App.

Services die ook interessant zijn