0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-03-24 om 17:57 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

De voordelen van grastapijt

De voordelen van grastapijt

De tijd waarin grastapijt alleen op het balkon werd gelegd is voorbij, want het moderne wonen biedt veel ruimte voor creativiteit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speeltuin in de kinderkamer, een minigolfbaan in de hobbyruimte of een groene wellness-oase in de kelder? Maar ook in woonruimtes kan kunstgras voor natuurlijke schoonheid zorgen, als je tenminste innovatief durft te zijn.

Voordelen grastapijt

  • Zeer gemakkelijk te onderhouden: geen water geven, niet maaien, niet bemesten.
  • Het hele jaar door een mooie, groene grasmat.
  • Altijd zacht en comfortabel.
  • Hoge slijtvastheid.
  • Snel en eenvoudig te leggen.

Als je kiest voor kunstgras, kies dan ook voor een natuurlijke look. Daarbij speelt de fabricagewijze een belangrijke rol. Het beste resultaat geeft het omslachtige tuftproces. Daarbij wordt het kunstgras in bosjes vastgezet, zodat de indruk van afzonderlijke grassprieten ontstaat. Naaldvilt is daarentegen, zoals de naam ook zegt, op een eerder vervilt, een gesloten oppervlak, waardoor de natuurlijke uitstraling verloren gaat.

Waar je bij de aanschaf op moet letten

  • Hoe hoger het aantal aangegeven zonne-uren, hoe langer de kleurechtheid, UV-stabiliteit, gewaarborgd is.
  • Een drainage voorkomt dat er water achterblijft tussen het kunstgras en de ondergrond. Doordat de vloer sneller opdroogt, wordt schimmelvorming voorkomen.

Kwaliteit van HORNBACH

Wij hechten veel waarde aan gebruikersvriendelijke producten die een continu hoge kwaliteitsstandaard bieden. In onze vestigingen vind je grastapijten met en zonder drainage. Kom gewoon langs, wij helpen je graag!

naar boven