Niets is zo leuk als pronken met een prachtige gevel die je zelf geverfd hebt. Een gerenoveerde gevel biedt bescherming tegen weer en wind en zorgt ervoor dat de constructie en stabiliteit van je huis behouden blijven.

Het hoeft niet altijd direct de hele gevel te zijn. Het effect van een deelrenovatie mag ook gezien worden. Begin bijvoorbeeld met de garage – bijvoorbeeld in een mooie kleur rood!

Betrek het complete omliggende gebied bij de renovatiewerkzaamheden. Van de balkonbalustrade tot de brievenbus, zo krijg je nog veel meer combinatiemogelijkheden!

Probeer uit of je wenskleur net zo goed staat op je huis als je had gedacht. Maak hiervoor een aantal proefstukken en bekijk de kleur in de loop van de dag. Zo voorkom je dat je droomkleur een nachtmerrie wordt!

Kies voor het verven van je gevel altijd hoogbelastbare producten. De gevelverf moet in ieder geval schuurbestendig en weerbestendig zijn volgens de DIN-norm.

Bij zon kan de buitenverf snel drogen en kunnen je aanzetten zichtbaar worden. Als vuistregel geldt: oostkant ’s middags of ’s avonds verven, westkant ’s ochtends heel vroeg of ’s avonds laat verven. Ook te lage temperaturen beïnvloeden het resultaat. Let op de aanbevelingen van de fabrikant.

Zoals bekend kom je samen verder. Overleg met je buren. Bij de kleurkeuze voor rijtjeshuizen of twee-onder-een-kapwoningen helpen kleuraanduiding, fabrikantnaam en typenummer om de juiste kleuren voor een harmonieus samenspel te vinden.

Laat je voor de juiste kleurkeuze adviseren door onze medewerkers, zo profiteer je van jarenlange ervaring bij een project dat lang moet standhouden. Wij staan van begin tot eind tot je beschikking en vertellen je graag hoe je je project doelgericht en binnen korte tijd kunt uitvoeren, welke maatregelen daarbij zinvol zijn, waar je op moet letten en wat je allemaal nodig hebt!

Individueel wonen vraag om individuele kleuren. Met name om het karakter van je huis of je persoonlijke woonstijl te onderstrepen spelen kleuren een belangrijke rol. Wij hebben bijna 1000 kleuren in 10 stemmingswerelden samengevat en mengen deze kleuren voor je in het product dat jij wilt gebruiken en in de gewenste hoeveelheid.

Projecten die ook interessant kunnen zijn