Hét softwarepakket dat werkt voor jou!

Daar ga je weer. Je papieren aantekeningen zijn alweer kwijt. Of je bent verdwaald in Excel. Óf je bevindt je gewoon in een andere onhandige administratie-situatie. Het kost je tijd en scheelt je soms zelfs geld. Want die marge die heb je weer eens verkeerd berekend of simpelweg te laag ingestoken. Dat moet makkelijker kunnen. Toch? Ja, dit kan makkelijker. Absoluut. Zeker weten! De HORNBACH ProfiService biedt jou, als professionele klusser, nu namelijk de mogelijkheid om projecten naar een hoger niveau te tillen met de ProfiService Bouwsoftware.

Toen we van verschillende ProfiKlanten hoorden dat zij zo nu en dan administratief nogal in de knoop zitten, zijn we in actie gekomen. Problemen zijn er immers om op te lossen en dus hebben we samen met ‘Kraan’ de ProfiService Bouwsoftware ontwikkeld. Kraan Bouwcomputing is dé softwareleverancier in de bouw. En deze partij heeft nu een speciaal softwarepakket voor klanten van de ProfiService ontworpen. Zodat wij, de HORNBACH ProfiService, jullie, onze ProfiKlanten, extra goed kunnen bedienen.

Er zijn een aantal belangrijke voorwaarden gesteld voor de oplossing. Het moet niet te groot en veel omvattend zijn. Er moet geen grote investering voor nodig zijn en er mogen geen extra kosten of kleine lettertjes aan vast zitten. Door de cloud-omgeving heb je de mogelijkheid om overal te werken. En kom je er even niet uit? Dan staan de Kraan helpdeskmedewerkers klaar om je op weg te helpen. Maak duidelijke en overzichtelijke calculaties, houd grip op je facturatie en beheer je projecten als een prof!

De voordelen van ProfiService: BouwSoftware

Schaalbare software voor elk niveau Maak duidelijke en overzichtelijke calculaties
Geen investeringen in software Beheer je projecten
Specifiek voor de bouw Houd grip op je facturatie
Ontwikkeld samen met gebruikers Eén maandbedrag zonder extra kosten
Snel en gebruiksvriendelijk Een Cloud-omgeving: overal en altijd kunnen werken
Drie opleidingsmomenten in een HORNBACH-vestiging Helpdeskondersteuning tijdens kantooruren

Meer informatie?

Wil jij ook met deze software gaan werken? Schrijf je dan in voor een van de informatieavonden bij jou in de buurt. Voor meer informatie kun je terecht bij jouw ProfiAdviseur of kijk op www.profibouwsoftware.nl.

Klik hier voor meer informatie

Bekijk ook de andere Services!