0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 23-02-24 om 20:03 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Kussenvullingen


5 resultaten
op dit moment niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Overzicht
Bed maken

Bed maken

Hier vind je inspiratie en praktische tips om een bed te creëren. Of je nu een handige klusser bent of gewoon op zoek bent naar een unieke slaapoplossing, onze advies biedt stapsgewijze instructies!

Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 5 van 5 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Kussenvullingen

Kussenvullingen kopen bij HORNBACH

Kussenvullingen koop je bij HORNBACH. De juiste vulling voor een kussen is belangrijk en hangt af van het gebruik van het kussen, zoals hoofd- of sierkussen. Waren vroeger de hoofdkussens voor het bed gevuld met dons of veren, tegenwoordig zijn de vullingen voornamelijk synthetisch. Houd je van een stevig kussen, dan is een veren kussen een goede keus, maar je moet geen last hebben van allergieën. Synthetische kussenvullingen, zoals bijvoorbeeld polyester, hebben een aantal voordelen boven een vulling met veren:

  • De kussens met synthetische vulling zijn veel lichter.
  • Je kunt de meeste kussens zelf wassen in de machine (een verenvulling moet naar de stomerij).
  • Sommige kunststof vullingen mogen ook in de wasdroger.
  • Synthetische vulling is geschikt voor mensen met allergieën.

Zoals gezegd: de synthetische kussenvullingen zijn veel lichter dan de vullingen met natuurlijk materiaal, zoals veren of katoen. Het grote voordeel hiervan is dat je met de kinderen (groot en klein) een geweldig kussengevecht kunt houden, zonder dat iemand zich bezeerd!

Tips voor kussenvullingen

  • Het is aan te raden hoofdkussens minimaal 4x per jaar te wassen. Zweet en huidschilvers worden zo verwijderd en heb je altijd een fris hoofdkussen.
  • Lees altijd de wasvoorschiften van een kussenvulling; zo mogen onder andere traagschuimkussens wél in de wasmachine, maar mogen niet in de droger!
  • Mogen jouw synthetische kussenvullingen gewoon in de droger? Stop er 2 of 3 tennisballen bij, verpakt in witte sokken. Zo worden de kussens tijdens het drogen lekker opgeklopt, waardoor ze ook nog sneller drogen.
  • Bamboe kussenvullingen worden op de hand gewassen.

Start hier je kussenproject:

naar boven