0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 07-06-23 om 06:47 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Paletten


2 resultaten
THE WALL Houten palet ovaal 30x40 cm
The Wall
(3)
6,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
MARABU Kunststof palet ovaal
Marabu
(1)
1,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Paletten

Populaire filters in het assortiment Paletten

Paletten kopen bij HORNBACH

Verfkwasten en rollers | HORNBACH!

Wanneer je toe bent om in huis de muren te voorzien van een make-over, dan kiezen veel mensen voor een muurverf. Het kan fijn zijn om deze kleuren verzameld te hebben. Een stuk papier is hiervoor een goed middel. Het nadeel is dat de verf je papier nat zal maken waardoor het gaat scheuren. De meest ideale oplossing is een palet. Palletten zijn stevige gereedschappen waarmee je makkelijk meerdere kleuren aan kan brengen. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan paletten. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Paletten voor het makkelijk aanbrengen van verschillende kleuren

Stel dat je vier kleuren op je schilderij gaat schilderen. Je wilt natuurlijk niet constant tubes of potjes open en dicht moeten doen. Met de juiste paletten is dit ook niet nodig. Je doet van elke kleur verf een portie op je palet en kan direct gaan schilderen. Wanneer je verf over hebt kan je je palet afdekken, waardoor de verf niet uit zal drogen. Wil je meer informatie over onze paletten en ben je benieuwd welke palet jij het beste kan gebruiken? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel.

Hoeveel muurverf heb je nodig?

Heb je vragen over verf? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze overzichtspagina verven voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding via de verfwijzer en start je verfproject

De beste paletten bestel je eenvoudig online

Wil je je paletten zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven