0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-02-23 om 17:56 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Visgraat laminaat


3 resultaten
Laminaat 8.0 visgraat
21,95 € * / m²
(27,17 € * / Pak)
Bij afname van 96 Pak :
19,76 € * / m²
(24,46 € * / Pak)
Online bestellenReserveren & afhalen
Laminaat 8.0 Surprise visgraat
21,95 € * / m²
(27,17 € * / Pak)
Bij afname van 96 Pak :
19,76 € * / m²
(24,46 € * / Pak)
Online bestellenReserveren & afhalen
SKANDOR Laminaat 8.0 Move oak
Skandor
(8)
16,95 € * / m²
(45,77 € * / Pak)
Bij afname van 42 Pak :
15,26 € * / m²
(41,20 € * / Pak)
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 3 van 3 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Visgraat laminaat

Visgraat laminaat kopen bij HORNBACH

Visgraat laminaat . HORNBACH

Als je voor een laminaat vloer wilt kiezen zijn er nog een aantal keuzes die je kunt maken. Naast ‘normaal’ laminaat heb je ook de keuze uit tegel laminaat of visgraat laminaat. Het verschil tussen normaal laminaat en visgraat laminaat zit hem niet in het type materiaal. Het zit hem in de legwijze. Bij visgraat laminaat leg je de planken loodrecht op elkaar in plaats van naast elkaar. Hierdoor ontstaat het typische visgraat patroon.

Voordelen van visgraat laminaat

Visgraat laminaat heeft een andere look dan laminaat dat op een normale manier gelegd wordt. Het patroon wat ontstaat kan je interieur een hele andere uitstraling geven. Het is dus een leuk voordeel dat je je vloer op deze manier meer kan laten opvallen! Met de juiste woondecoratie komt je visgraat laminaat prachtig naar voren. Daarnaast houdt het ook alle voordelen die laminaat heeft. Het is eenvoudig schoon te maken, krasbestendig, eenvoudig te leggen, heeft geen grootschalig onderhoud nodig en de houtstructuur ziet er levensecht uit. Ook is visgraatlaminaat vaak geschikt voor (warmwater) vloerverwarming. Belangrijk om te weten is dat je dan ook een ondervloer kiest die geschikt is voor vloerverwarming. Daarnaast is het natuurlijk fijn dat je lang garantie hebt op je vloer.

Hoe leg je visgraat laminaat?

De legwijze van visgraat laminaat kan nogal verschillen. Dit is afhankelijk van het merk en product. Sommige legwijzen zijn met de fold-down techniek. Maar er zijn ook visgraat laminaat vloeren met een angle-angle legwijze. De ondergrond waar de vloer moet komen te liggen moet droog en vlak zijn. Als je vloer veel oneffenheden heeft dan moet deze eerst egaal worden gemaakt met plamuur. Daarna moet er een ondervloer gelegd worden. Als de ondervloer erin zit kun je de gesloten laminaat pakken 48 uur laten acclimatiseren in de ruimte. Hierna kun je ein-de-lijk beginnen met leggen! Je begint bij visgraat laminaat eerst met het maken van een startpunt. Dat wil zeggen dat je een begin maakt met een aantal planken die loodrecht op elkaar liggen. Daarna bepaal je de ligging van de planken in de ruimte door de starterspunten neer te leggen. Vanuit het starterspunt kun je dan gaan uitbouwen met de laminaatplanken.

Aan de slag met laminaat leggen

Heb je vragen over laminaat? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze handleiding laminaat leggen voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en ga aan de slag met je laminaat.

Het beste visgraat laminaat bestel je eenvoudig online

Wil je je visgraat laminaat zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven