0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-12-22 om 22:31 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Gas & petroleum kachels


3 resultaten
EUROM Brandstofpomp handbediening
EUROM
(6)
5,50 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
EUROM Straalkachel Outsider
EUROM
(4)
79,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
EUROM Heteluchtkanon HKG 15
EUROM
119,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 3 van 3 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Gas & petroleum kachels

Gaskachels koop je natuurlijk bij HORNBACH

Bij het aanschaffen van een goede gaskachel moet je rekening houden met diverse factoren. Je kunt kiezen voor een draagbare, of een voor goed monteren. Daarnaast is het mogelijk om een brandstofpomp te installeren waarmee je zelf de brandstof doorpompt, hierdoor is niet in één keer je gas- of petroleum fles leeg. Door onze laagste prijsgarantie ben je met al onze producten goedkoper uit dan bij de concurrent. Daarnaast bieden wij je een ruim assortiment aan gaskachels waar jij altijd in slaagt!

Gaskachels zijn ideaal!

Snel, compact, veilig… Wat wil je nog meer voor een draagbare kachel? Je gaskachel neem je eenvoudig mee op reis en is daarnaast uitermate geschikt als vaste kachel op de camping. Wil je niet op gas, kies dan voor een petroleum kachel. Dit is een brandstof die lang mee gaat en vrij dik is. De dikte van de petroleum zorgt ervoor dat het lang brand en niet als sneeuw voor de zon verdwijnt. Als dit voor jou nou de ideale oplossing is en je meer informatie wilt over de verschillende soorten gashaarden en de toepassing hiervan? Schaam je dan niet en kom in jouw HORNBACH vestiging langs voor uitgebreid advies van ons vakkundig personeel. Als je op zoek bent naar meer mogelijkheden om je huis warmer te krijgen, dan kan een betere isolatie of een goede radiator ook een oplossing zijn. Neem eens een kijkje bij onze isolatie toebehoren . Met deze toebehoren blijft de warmte beter in je huis hangen.

Elektrische kachel of gaskachel?

Ben je er nog over uit wat voor kachel je wilt hebben? Of twijfel je welk type verwarming je wilt hebben. Neem dan eens een kijkje op onze elektrische kachel adviespagina. Daar vind je alle informatie over elektrische kachels. Of kom dan langs in één van onze vestigingen. Ons personeel helpt je graag verder.

De beste petroleumkachel bestel je eenvoudig online

Wil je je petroleumkachel zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven