0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 22-09-23 om 17:23 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Tijdschakelaars


12 resultaten
Digitale weektimer met LCD-scherm
(90)
6,50 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
INTERTEK Tijdschakelaar mechanisch wit
(29)
3,25 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Overzicht
Huis beveiligen

Huis beveiligen

Thuis moet een fijne en veilige plek zijn. Om ervoor te zorgen dat je je echt veilig voelt in huis, moet je een aantal voorzorgsmaatregelen nemen die je huis bijvoorbeeld tegen inbrekers beschermen. Maar ook tegen brand. ...meer

Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
ProfiService
Elektricien

Elektricien

Newton had de theorieën. Jij zorgt voor de praktijk. Voor je klanten span jij je altijd in. Wij helpen jou verder!

Online bestellenReserveren & afhalen
Tijdschakelaar digitaal 2900W wit
10,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 12 van 12 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Tijdschakelaars

Tijdschakelaars kopen bij HORNBACH

Draadloze schemerschakelaar . HORNBACH

Als je veel van huis bent of als je geen zin hebt om elke keer de lampen aan te doen, kun je kiezen voor een tijdschakelaar. De tijdschakelaar zet je tussen de lampen in het stopcontact. Als je de tijdschakelaar dan op de juiste tijd instelt gaat het licht op die tijd aan. Zo kun je een tijdschakelaar ook tussen het stopcontact en een radio zetten. Doordat je de tijdschakelaar inschakelt op het moment dat je niet thuis bent lijkt je woning toch bewoond. HORNBACH biedt je ruime assortiment aan tijdschakelaars. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Of bekijk onze andere elektrische beveiliging. Bewegingsmelders en andere slimme beveiliging, zorgen ervoor dat inbrekers op tijd gedetecteerd worden zodat je op tijd kunt ingrijpen.

Een schakel- of tijdklok als tijdschakelaar

Er zijn verschillende soorten tijdschakelaars te krijgen. Zo kun je kiezen voor een schakelklok. Een schakelklok is een analoge klok die je kunt instellen en in het stopcontact kunt plaatsen. Daarin steek je de stekker van het voorwerp dat je op een bepaalde tijd wilt laten werken. Naast de analoge schakelklok heb je ook de digitale tijdklok. In principe werkt die hetzelfde alleen dan is de klok digitaal en kun je de tijdklok vaak voor meerdere tijden instellen. Als je meer wilt weten over de tijdschakelaars ben je altijd van harte welkom in jouw HORNBACH vestiging. Ons vakkundig personeel helpt je graag verder.

Smart home by HORNBACH

Smart Home betekent comfortabel wonen. Met slimme apparaten zoals beveiligingscamera's, videodeurbellen, automatische thermostaten en bedienbare lampen worden dingen uit je handen genomen en kan je onbezorgd je gang gaan.

De beste tijdschakelaar bestel je eenvoudig online

Wil je je tijdschakelaar zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!naar boven