0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-10-23 om 14:29 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Buitenstopcontacten


10 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
PHILIPS Buitenstopcontact 2-voudig RVS
Philips
(14)
46,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Handleiding
Stopcontacten en schakelaars aansluiten

Stopcontacten en schakelaars aansluiten

Bij renovaties is elke euro soms belangrijk. Het helpt als je sommige klussen zelf kunt doen. Het installeren van stopcontacten en schakelaars is daar een voorbeeld van. We laten je zien wat je zelf kunt doen en mag doen ...meer

Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 10 van 10 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Buitenstopcontacten

Populaire filters in het assortiment Buitenstopcontacten

Buitenstopcontact kopen bij HORNBACH

Tuinverlichting HORNBACH

Buitenstopcontacten voor tuin of terras zijn erg handig voor je elektrische tuinmachines, buitenverlichting of vijver. Een tuinstopcontact is waterdicht en in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Kies voor een stijlvolle RVS buitenstopcontact, van antraciet kunststof, een buitenstopcontact met timer of een buitenstopcontact met grondpin. Handig, want deze variant steek je zonder moeite in de grond. Ook het aantal stopcontacten kun je kiezen. Heb je veel elektra om aan te sluiten? Kies dan bijvoorbeeld voor een 4-voudig stopcontact voor 4 stekkers.

Buitenstopcontact met tijdschakelaar voor tuin en terras

Een buitenstopcontact paal is ideaal om te gebruiken in je tuin. Naast dat je verlichting er op aangesloten kan worden kun je er ook andere voorwerpen op aansluiten. Te denken valt aan de koelkast van je caravan vlak voor je weg gaat. Of de pomp van je vijver. Zo zijn er veel voorwerpen te noemen die je aan kunt sluiten op je buitenstopcontact. Het is ook erg handig als je buitenstopcontacten hebt met tijdschakelaar. Een buitenstopcontact met tijdschakelaar zorgt ervoor dat je verlichting bijvoorbeeld vanzelf aan gaat op een bepaald moment. Dan hoef je er zelf niet meer om te denken. Bestel je tuinstopcontacten bij HORNBACH en laat het eenvoudig thuisbezorgen. Zo houd je extra energie over voor jouw project!

Zelf elektra aanleggen

Als je gaat verbouwen of een extra ruimte creëert, moet je vaak ook de elektriciteit aanleggen. In onze adviespagina Elektrische installatie laten we je stap-voor-stap zien hoe je op verschillende manieren de elektrische installatie in jouw woning aanlegt. Dus je kunt direct aan de slag!

De beste buitenstopcontact bestel je eenvoudig online

Wil je je buitenstopcontact zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven