0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-12-23 om 14:42 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Spaarlampen


2 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
Je hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Spaarlampen

Spaarlampen koop je bij HORNBACH

Spaarlamp . HORNBACH

Spaarlampen zijn een van de oudste soorten lampen op de markt. Het zorgt voor een mooie kleur licht dat warmte uitstraalt. In verhouding met de nieuwe lampen kan je het natuurlijk niet vergelijken. HORNBACH biedt je een ruim assortiment aan spaarlampen. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. HORNBACH biedt je ook een groot assortiment aan sfeervolle binnenverlichting en woondecoratie.

Spaarlampen – wat zijn het?

Spaarlampen zijn lampen met een schroef of een steekfitting. Ze worden ook wel PL lampen genoemd. De lampen staan bekend om het lage energieverbruik. Het is belangrijk dat je de juiste lamp kiest, dit weet je door te kijken naar het vermogen, de lengte van de lamp. Hoe hoger het wattage, hoe langer de lamp is. Als je meer wilt weten over spaarlampen, ben je altijd van harte welkom in jouw HORNBACH vestiging. Ons vakkundig personeel helpt je graag verder.

Start hier je verlichtingproject:

naar boven