0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-03-24 om 01:58 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Halogeenlampen


4 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Halogeenlampen

Een halogeenlamp kopen bij HORNBACH

halogeenlampen . HORBACH

De meeste mensen kennen ze wel, de halogeenlamp. Een halogeenlamp geeft veel licht, ideaal voor plekken die goed verlicht moeten worden. Het voordeel van de halogeenlamp is dat je dus niet zoveel verlichting nodig hebt om iets te verlichten. Wel wordt een halogeenlamp warm en moet je uitkijken dat je je vingers niet verbrand bij het verwisselen van een lamp als die aangestaan heeft. Een halogeenlamp gaat best lang mee en hoeft dus niet vaak vervangen te worden. HORNBACH biedt een groot assortiment aan halogeenlampen. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. HORNBACH biedt je ook een groot assortiment aan sfeervolle binnenverlichting en woondecoratie.


De toepassing van een halogeenlamp

Als je op zoek bent naar een halogeenlamp zal je er achter komen dat er niet alleen gewone halogeenlampen zijn maar ook in de vorm van een buis. De halogeenlamp is dus verkrijgbaar in meerdere vormen, zodat er voor elke lamp of spotje een juiste halogeenlamp te vinden is. Een halogeenlamp geeft extra veel licht en je hoeft er dus minder van te gebruiken. De halogeenlamp is ter vervanging van de gloeilamp een ideale oplossing. Als je meer wilt weten over de halogeenlamp ben je altijd van harte welkom in jouw HORNBACH vestiging. Ons vakkundig personeel helpt je graag verder.

Aan de slag met je verlichting!

Heb je vragen over jouw verlichting? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of lees al onze tips op onze adviespagina's. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte verlichting en ga aan de slag!

Start hier je verlichtingproject:

naar boven