0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-12-23 om 05:20 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Koolmonoxidemelders


5 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
PROFILE Koolmonoxidemelder
Profile
(1)
26,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Overzicht
Huis beveiligen

Huis beveiligen

Thuis moet een fijne en veilige plek zijn. Om ervoor te zorgen dat je je echt veilig voelt in huis, moet je een aantal voorzorgsmaatregelen nemen die je huis bijvoorbeeld tegen inbrekers beschermen. Maar ook tegen brand. ...meer

Online bestellenReserveren & afhalen
HAMA Luchtkwaliteitsmeter Safe
Hama
61,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 5 van 5 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Koolmonoxidemelders

Koolmonoxidemelders kopen bij HORNBACH

ABUS SmartVest Rauchmelder

Ben jij bezig met je huis wat veiliger te maken? Dan hoort daar een koolmonoxidemelder zeker bij. Je hoort het regelmatig in het nieuws dat koolmonoxide vergifting voorkomt. Een koolmonoxidemelder kan het leven van jou of dat van je dierbaren redden. Een koolmonoxidemelder waarschuwt je tegen het gevaar van de "silent killer" koolmonoxide. De sensor detecteert koolmonoxide in de lucht en waarschuwt je wanneer deze de ingestelde grenswaarden overschrijdt. Ben je ook opzoek naar een rookmelder? Dan zit je bij HORNBACH ook op de juiste plaats.Tegenwoordig kan je kiezen voor een slimme rookmelder. Deze slimme rookmelders kunnen een pushbericht naar je smart phone sturen waardoor je gelijk op de hoogte bent van het alarm. HORNBACH biedt op al haar producten, en dus ook op een rookmelders en koolmonoxidemelders, de laagste prijsgarantie! Zo ben je altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Welke koolmonoxidemelder moet ik kopen?

Dat is een vraag die je jezelf waarschijnlijk stelt voor je een koolmonoxidemelder aanschaft. Er zijn veel verschillende melders beschikbaar. Je kan kiezen bijvoorbeeld kiezen voor een rookmelder die ook een koolmonoxide waarschuwing afgeeft. Zo ben je gelijk voorzien van twee belangrijke melders in huis. De 2 sensoren werken onafhankelijk van elkaar. Je kan ook kiezen voor een slimme koolmonoxidemelder, deze slimme koolmonoxidemelder kan in verbinding staan met je smartphone. Zo ben je altijd op de hoogte. Ben je op zoek naar meer slimme apparten? Neem dan vooral een kijkje bij onze slimme beveiliging of slimme verlichting. Heb je nog vragen over onze koolmonoxidemelders? Kom dan langs in één van onze vestigingen.

Start hier je beveiligingsproject:

naar boven