0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-01-23 om 12:32 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Hydrokorrels


5 resultaten
FLORASELF Hydrokorrels 40 l
FloraSelf
16,29 € * / zak(ken)
(0,41 € * / l)
Bij afname van 39 zak(ken) :
14,95 € * / zak(ken)
(0,37 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
FLORASELF Hydrokorrels 10 l
FloraSelf
7,79 € * / zak(ken)
(0,78 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
LECHUZA Substraat Pon 18 liter
(7)
21,95 € * / Stuks
(1,22 € * / l)
Online bestellenniet reserveerbaar
LECHUZA Substraat Pon 6 liter
(1)
9,99 € * / Stuks
(1,67 € * / l)
Online bestellenniet reserveerbaar
LECHUZA Substraat Pon 12 liter
(19)
18,95 € * / Stuks
(1,58 € * / l)
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 5 van 5 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Hydrokorrels

Hydrokorrels kopen bij HORNBACH

Gazon aanleggen en onderhouden l HORNBACH

Gek op planten? En zet je het liefst je huis er vol mee? Dan is het kopen van hyrdrokorrels een goed idee. Hydrokorrels kan je onderin een bloempot of plantenbak stoppen. De korrels zullen ervoor zorgen dat water zich niet ophoopt onderin de pot. Bij grote plantenpotten is er ook nog het voordeel dat het een goedkope manier is om een pot te vullen. Je hoeft, bij gebruik van hydrokorrels, niet de gehele pot met aarde te vullen. Doordat er geen water ophoopt onderin de pot kan er wortelrot voorkomen worden. Met hydrokorrels is het dus gemakkelijker om je planten gezond te houden. Je planten zullen je dankbaar zijn! HORNBACH heeft een ruim assortiment met hydrokorrels. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Neem een kijkje in onze Onlineshop of bekijk de hydrokorrels bij één van onze vestigingen.

Welke voordelen bieden hydrokorrels

Het vullen van je plantenpotten mte hydrokorrels biedt veel voordelen. Door de klei, waar de hydrokorrels uit bestaan, hoef je je planten minder vaak water te geven. De kleibolletjes houden het water namelijk vast. Als je je planten teveel water geeft, dan zal het water naar de hydrokorrels lopen. Het water zal dus niet blijven hangen bij de wortels van de plant, die in de aarde staan. Dit kan wortelrot voorkomen. Geef je planten en bloemen de beste verzorging mogelijk en kies voor hydrokorrels. Bekijk de hydrokorrels in onze Onlineshop. Of kom naar één van de HORNBACH vestigingen bij jou in de buurt. Ons deskundige personeel adviseert je graag verder.

Alles voor een gezonde tuin!

Wil je een jaloersmakend groene tuin? Zorg voor een goede voorbereiding. Lees meer over bodemverzorging en het juiste gebruik van meststoffen. Ga aan de slag en haal het beste in huis voor een prachtige groene tuin!

De beste hydrokorrels bestel je eenvoudig online

Wil je je hydrokorrels zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven