0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-03-24 om 01:53 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Graszoden


2 resultaten
Je hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Graszoden kopen bij HORNBACH

Graszoden leggen | HORNBACH

Je gaat heerlijk in de tuin aan het werk, maar opeens ontdek je dat je gras er niet mooi bij ligt. Of je bedenkt dat je toch wel een grasveld zou willen hebben. Dan kun je er voor kiezen om graszoden te gebruiken. Graszoden zijn lappen gras die je direct op je tuinaarde aan kunt brengen. Zo hoef je geen graszaad te strooien en te wachten tot het gras opkomt. Het voordeel van graszoden is dat je gelijk van het resultaat kunt genieten en er na een aantal dagen al op kunt lopen. Het leuke van graszoden is dat je grasveld er gelijk heel natuurlijk uit ziet. HORNBACH biedt je een assortiment aan graszoden. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Graszoden leggen met behulp van grasrollen

Graszoden zijn vrij eenvoudig te leggen. Je kunt ze als grasrollen kopen en uit leggen over wat je toekomstige grasveld wordt, na dat je de grond van stenen en wortels hebt ontdaan en de grond goed gelijk hebt gemaakt. De grasrollen leg je dan in een patroon en drukt het goed aan. Eventueel met een tuinwals. Dat versnelt de wortelgroei. In het begin moet de grasmat regelmatig gesproeid worden. En of je nu speelgras of sportgras neemt het is allebei verkrijgbaar. Het sportgras zijn graszoden die stevige grassen bevat die tegen een stootje kunnen. Speelgras is ook stevig en ook als siergrasveld te gebruiken. Wil je meer weten over graszoden? Kom dan naar jou HORNBACH vestiging. Dan helpt ons vakkundig personeel je verder met het maken van je keuze.

Start hier je grasproject:

naar boven