0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 07-02-23 om 06:11 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Graszoden


2 resultaten
U hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Graszoden kopen bij HORNBACH

Graszoden leggen | HORNBACH

Je gaat heerlijk in de tuin aan het werk, maar opeens ontdek je dat je gras er niet mooi bij ligt. Of je bedenkt dat je toch wel een grasveld zou willen hebben. Dan kun je er voor kiezen om graszoden te gebruiken. Graszoden zijn lappen gras die je direct op je tuinaarde aan kunt brengen. Zo hoef je geen graszaad te strooien en te wachten tot het gras opkomt. Het voordeel van graszoden is dat je gelijk van het resultaat kunt genieten en er na een aantal dagen al op kunt lopen. Het leuke van graszoden is dat je grasveld er gelijk heel natuurlijk uit ziet. HORNBACH biedt je een assortiment aan graszoden. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Graszoden leggen met behulp van grasrollen

Graszoden zijn vrij eenvoudig te leggen. Je kunt ze als grasrollen kopen en uit leggen over wat je toekomstige grasveld wordt, na dat je de grond van stenen en wortels hebt ontdaan en de grond goed gelijk hebt gemaakt. De grasrollen leg je dan in een patroon en drukt het goed aan. Eventueel met een tuinwals. Dat versnelt de wortelgroei. In het begin moet de grasmat regelmatig gesproeid worden. En of je nu speelgras of sportgras neemt het is allebei verkrijgbaar. Het sportgras zijn graszoden die stevige grassen bevat die tegen een stootje kunnen. Speelgras is ook stevig en ook als siergrasveld te gebruiken. Wil je meer weten over graszoden? Kom dan naar jou HORNBACH vestiging. Dan helpt ons vakkundig personeel je verder met het maken van je keuze.

Aan de slag met graszoden

Heb je vragen over graszoden? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze adviespagina over graszoden leggen of lees alles over je gazon aanleggen en profiteer van handige tips en meer informatie van onze experts over het gazon. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en ga aan de slag met je graszoden project

De beste graszoden bestel je eenvoudig online

Wil je je graszoden zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven