0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-02-23 om 13:50 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Balkonhaken


10 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
GELI Balkonhaak zink per st
geli
(11)
3,49 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Groene tuin aanleggen

Groene tuin aanleggen

Meer groen in de tuin is goed voor het milieu. Maar er zijn nog veel meer voordelen! Bekijk alle info en tips over het aanleggen van een groene tuin. We laten je zien dat het altijd groener kan, hoe klein je tuin ook is!

GELI Muurhaak groen per 2 st.
geli
4,99 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
ELHO Balkonpothouder all in one
Elho
8,89 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 10 van 10 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Balkonhaken

Populaire filters in het assortiment Balkonhaken

Balkonhaken kopen bij HORNBACH

Bloempotten en plantenbakken l HORNBACH

Ben jij trotse bezitter van een balkon? En zou je dit balkon graag wat groener willen maken? Dan ben je hier op het juiste adres. Met balkonhaken kan eenvoudig balkonbakken ophangen en zo je balkon vergroenen. Ook zorgt een balkonhaak ervoor dat je weinig ruimte verliest op je balkon. Wel zo belangrijk als ruimte schaars is. Planten fleuren gemakkelijk je huis en tuin op. Een mooie balkonhaak in combinatie met balkonbak kan zo de eyecatcher van je balkon zijn. HORNBACH heeft verschillende balkonhaken in haar assortiment. Zo kan je kiezen voor een balkonhaak waarmee je niet in muren hoeft te boren. Deze balkonhaak kan je over de reling van je balkon hangen. Gemakkelijk als je niet zo handig bent met een boormachine. Als je de perfecte balkonhaak gevonden hebt, vergeet dan vooral niet de potgrond en de balkonbak. Als je dit online bestelt, hoef je daar zelf niet mee te slepen. HORNBACH biedt op al haar producten de laagste prijsgarantie, en dus ook op plantenhangers. Zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Verstelbare balkonhaak

Heeft jouw balkon een reling een reling die wat breder is dan de standaard? Dan kan het lastig zijn om een geschikte balkonhaak te vinden. Meder hierom biedt HORNBACH verschillende verstelbare balkonhaken aan. Op deze manier hoef je toch geen balkonhaak met schroeven te gebruiken. Wil je meer informatie over onze balkonhaken? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundige personeel.

Help de natuur een handje met balkonhaken

Groen op je balkon is heel belangrijk voor de biodiversiteit in jouw omgeving. Balkonhaken kunnen daar goed bij helpen. Met balkonhaken kan je gemakkelijk plantenbakken plaatsen op je balkon. Plant in je balkonbakken bloemen en je balkon is een waar insectenparadijs. Je kan ook nog insectenhotels, voederplaatsen en nestkastjes installeren als je het helemaal goed wilt aanpakken. Ontdek ook onze pagina over je balkoplanten verzorgen!

De beste balkonhaken bestel je eenvoudig online

Wil je je balkonhaken zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven