0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 09-06-23 om 07:20 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Elektrische BBQ


3 resultaten
WEBER® Elektrische barbecue Q1400 zwart
Weber
(6)
259,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Barbecue elektrisch 230 V, 2000 W
(7)
129,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 3 van 3 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Elektrische BBQ

Koop je elektrische BBQ bij HORNBACH!

De juiste barbecue Elektrische barbecue

Zoeken naar een nieuwe barbecue roept vragen op:

  • Welke BBQ kies ik als ik weinig ruimte heb?
  • Welk soort BBQ is het meest gemakkelijk te gebruiken?
  • Welke barbecue is snel opgewarmd?

Wat dacht je van een elektrische BBQ? Gewoon de stekker in het stopcontact steken en grillen dat vlees. De elektrische grill is bovendien de ideale oplossing voor balkon, terras of als tafelbarbecue. Kortom, ga ervoor en koop jouw barbecue op stroom bij HORNBACH!

Snel startklaar met de elektrische grill

Het is echt zo: je steekt de stekker in het stopcontact en het vlees kan gegrilld worden. Last van rook is verleden tijd met de elektrische BBQ, dus binnen grillen is zéker een optie. Als je een balkon hebt kunnen je buren snel in de rook zitten. Met de elektrische BBQ is dat probleem verholpen. Ook na het eten heb je plezier van de elektrische grill, want de BBQ is gemakkelijk schoon te maken. Ook neemt de grill weinig ruimte in beslag. Makkelijk op te ruimen dus. Lees meer info op de adviespagina en ga voor die elektrische BBQ!

Aan de slag met je BBQ!

Heb je vragen over BBQ's? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze BBQ kiezen pagina voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Verfraai je tuin met een bbq en ga aan de slag!

De beste elektrische bbq bestel je eenvoudig online

Wil je je elektrische bbq zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven