0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-02-23 om 14:36 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Gereedschapstrolleys


12 resultaten
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
MEISTER Gereedschapstrolley, 230-delig
Meister
(34)
189,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
MEISTER Gereedschapstrolley, 156-delig
Meister
(8)
159,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
STANLEY Mobiel werkstation
Stanley
(1)
114,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
KÜPPER Gereedschapstrolley
Küpper
(4)
69,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 12 van 12 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Gereedschapstrolleys

Populaire filters in het assortiment Gereedschapstrolleys

Gereedschapstrolleys koop je bij HORNBACH

industrial verktygslada 1200x800

Het laten slingeren van je gereedschap is natuurlijk zonde en niet nodig. Er zijn veel soorten gereedschapskoffers waar je al je tools in kan stoppen. Klein nadeel is dan wel dat al dat gereedschap in een gereedschapskoffer behoorlijk zwaar kan zijn. Maak daarom gebruik van een gereedschapstrolleys van HORNBACH. Hierdoor krijgt elke stukje gereedschap een eigen plekje in de gereedschapstrolley, en jij hoeft niet al je verschillende boormachines en andere bouwgereedschappen te dragen. De trolleys rol je gemakkelijk over de grond. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan gereedschapstrolleys en gereedschapswagens. Na gebruik van de gereedschapstrolley berg je deze eenvoudig op in een werkbank. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Gereedschapstrolley gebruiken

Wij weten natuurlijk ook dat niet iedereen evenveel gereedschap heeft. Daarom is er dus behoefte naar verschillende soorten en maten gereedschapstrolleys. Je kan kiezen of je hem gevuld wilt hebben of leeg koopt. Er is genoeg assortiment voor de grote, als de kleine klusser. Wil je meer informatie over de verschillende soorten gereedschapstrolleys en de opties? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons deskundig personeel.

Houd je werkplaats op orde

Onze sorteerdozen en opbergboxen zijn ideaal voor in jouw werkplaats of kluscave. Meer weten hoe je alles op orde houdt? Ontdek het bij ons project Werkplaats inrichten.

En die die dozen zijn ook super handig zijn bij verhuizen! Wat nog meer handig is? Bekijk ons advies en de tips voor Verbouwen & verhuizen.

De beste gereedschapstrolley bestel je eenvoudig online

Wil je je gereedschapstrolley zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven