0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-02-24 om 21:29 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Gereedschapstassen


7 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
WGB Gereedschapstas zwart
WGB
39,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 7 van 7 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Gereedschapstassen

Populaire filters in het assortiment Gereedschapstassen

Koop je gereedschaptas bij HORNBACH

Het laten slingeren van gereedschap is per definitie al niet handig. Maak daarom gebruik van een gereedschapstas van HORNBACH. Hierdoor krijgt elke stukje gereedschap een eigen plekje in de gereedschapstas, dan hoef jij geen uren meer te zoeken naar de juiste schroevendraaier. Maar is het enkel de tas even openen. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan gereedschapstassen en gereedschapswagens. Na gebruik van de gereedschapstas berg je deze eenvoudig op in een werkbank. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Waarom een gereedschapstas?

Een belangrijk voordeel om te kiezen voor een gereedschapstas is het gewicht. Een gereedschapstas is een stuk minder zwaar dan een gereedschapskoffer. Een tas is makkelijk mee te nemen, en past altijd wel ergens in een volgepakte auto. Vaak kan je net zoveel kwijt in een gereedschapstas als in een koffer. Wij hebben ons assortiment zo samengesteld dat er voor kleine en grote klussers de juiste gereedschapstas te vinden is. Wil je meer informatie over de verschillende soorten gereedschapstassen en de toepassingen? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons deskundig personeel.

Houd je werkplaats op orde

Onze sorteerdozen en opbergboxen zijn ideaal voor in jouw werkplaats of kluscave. Meer weten hoe je alles op orde houdt? Ontdek het bij ons project Werkplaats inrichten.

En die die dozen zijn ook super handig zijn bij verhuizen! Wat nog meer handig is? Bekijk ons advies en de tips voor Verbouwen & verhuizen.

De beste gereedschapstas bestel je eenvoudig online

Wil je je gereedschapstas zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven