0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 08-02-23 om 11:10 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Gereedschapskoffers gevuld


9 resultaten
op dit moment niet online bestelbaarniet reserveerbaar
MEISTER Gereedschapstrolley, 230-delig
Meister
(34)
189,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
MEISTER Gereedschapskoffer, 158-delig
Meister
(1)
159,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
MEISTER Gereedschapstrolley, 156-delig
Meister
(8)
159,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
op dit moment niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
INDUSTRIAL Gereedschapsbox Profi
Industrial
339,25 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 9 van 9 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Gereedschapskoffers gevuld

Populaire filters in het assortiment Gereedschapskoffers gevuld

Gereedschapskoffer gevuld kopen bij HORNBACH

de beste multitool kiezen

Altijd je gereedschap bij de hand? Dan is een gereedschapskoffer echt iets voor jou! Er zijn lege gereedschapskoffers, maar ook met inhoud. Zo’n gereedschapskoffer gevuld is erg handig, omdat je zo ál je gereedschap compleet hebt. Nooit meer zoeken naar die schroevendraaier of sleutel. Alles netjes opgeborgen. Hoe vol jouw gereedschapskist is, is afhankelijk van welke je wilt hebben. Hoe compleet wil je altijd alles meenemen? De kleinere gereedschapskist gevuld bevat ruim 50 onderdelen, maar de grotere gereedschapskoffers ruim 200! Het materiaal is licht, maar sterk. Je wilt natuurlijk geen extra ballast meenemen. Eenmaal thuis berg je de gereedschapskoffer op in je werkbank. Mocht je helemaal compleet voor de dag willen komen, dan is een gereedschapskoffer op wielen erg mobiel en praktisch. Die trek je gewoon achter je aan. Op naar je volgende project!

Houd je werkplaats op orde

Onze sorteerdozen en opbergboxen zijn ideaal voor in jouw werkplaats of kluscave. Meer weten hoe je alles op orde houdt? Ontdek het bij ons project Werkplaats inrichten.

En die die dozen zijn ook super handig zijn bij verhuizen! Wat nog meer handig is? Bekijk ons advies en de tips voor Verbouwen & verhuizen.

De beste gereedschapskoffer gevuld bestel je eenvoudig online

Wil je je gereedschapskoffer zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven