0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-12-23 om 07:01 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Drempelhulpen


5 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Drempelhulp aluminium 6-12 cm
99,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Drempelhulp aluminium 3-6 cm
(1)
64,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Drempelhulp aluminium 0-3 cm
29,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 5 van 5 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Populaire filters in het assortiment Drempelhulpen

Koop je drempelhulp bij HORNBACH

Op zoek naar een drempelhulp? Dan zit je bij HORNBACH goed. Met een drempelhulp kan je gemakkelijk met je voertuig over een steil obstakel. Een drempelhulp kan gemakkelijk gebruikt worden met een scootmobiel of rolstoel. Voor mindervalide is een drempelhulp dus ideaal. Je bewegingsruimte hoeft niet kleiner te worden omdat je een drempel niet op kunt komen. Ook voor auto’s, fietsen of vrachtwagens kan een drempelhulp ideaal zijn. Een drempelhulp zorgt ervoor dat een opstap geleidelijk genomen kan worden. Bij HORNBACH bieden we de laagste prijsgarantie. Zo heb je je drempelhulp bij HORNBACH dus altijd voordeliger in huis dan bij de concurrenten. Neem een kijkje in onze onlineshop of kom langs in één van onze vestigingen.

Welke drempelhulpen heb je?

Bij HORNBACH vind verschillende drempelhulpen. Het grootste verschil in drempelhulp is de grootte. Zo heb je een drempelhulp voor kleinere opstappen van zo’n 0-3 centimeter. Je kan ook een tussenmaat drempelhulp vinden van 3 tot 6 centimeter. Onze grotere maten drempelhulpen zijn geschikt voor drempels tot zo’n 15 centimeter. Bekijk altijd voor je een drempelhulp koopt hoe hoog die moet zijn. Op deze manier weet je zeker dat je een geschikte drempelhulp hebt voor jouw opstap of obstakel. Als je vragen hebt over onze drempelhulpen, of als je ze graag in het echt wilt bekijken, dan ben je altijd welkom in één van onze vestigingen.

naar boven