0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-01-23 om 05:21 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Aanhangers


2 resultaten
niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
U hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Aanhangers

Aanhangers kopen bij HORNBACH

Aanhangers kiezen

Verplaats je geregeld grote hoeveelheden (bouw)materialen met je auto? Dan ken je vast wel het probleem dat je niet genoeg ruimte in je auto hebt. Wanneer je een auto bezit met een trekhaak is een aanhanger een goede optie. Aanhangers zijn een perfect middel om grotere hoeveelheden materiaal te vervoeren. Met een aanhanger weet je zeker dat je genoeg ruimte hebt om je spullen te verplaatsen. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan aanhangers. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Een aanhanger huren is bij HORNBACH mogelijk

Ook wanneer je op minder reguliere basis materialen wilt vervoeren is het gebruik van een aanhangwagen handig. Toch is het vaak niet gunstig om een aanhanger te kopen, aangezien je hem dan maar enkele keren zal gebruiken. HORNBACH heeft de perfecte oplossing voor je. Een aanhanger huren is namelijk mogelijk met de Aanhanger- en transportverhuurservice van HORNBACH. Zo hoef je niet direct een aanhangwagen aan te schaffen. Een aanhanger huren is voordelig en je betaald enkel voor de aanhangwagen als je hem ook echt nodig hebt. Wil je meer informatie over de het huren van een aanhangwagen? Of ben je op zoek naar de juiste aanhanger voor jouw auto? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel.

Aan de slag met aanhangers

Wil je alles weten over aanhangers? Dat kan! Voor een groot project gaat het niet alleen om hoogwaardig materiaal, ook alles eromheen moet perfect zijn. Ook de aanhanger voor het vervoeren van je project. Bekijk ons adviespagina over aanhangers!

De beste aanhanger bestel je eenvoudig online

Wil je je aanhanger zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven