0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-03-24 om 08:28 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Aanhangers


2 resultaten
niet online bestelbaarReserveren & afhalen
Je hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Aanhangers

Aanhangers kopen bij HORNBACH

Aanhangers kiezen

Verplaats je geregeld grote hoeveelheden (bouw)materialen met je auto? Dan ken je vast wel het probleem dat je niet genoeg ruimte in je auto hebt. Wanneer je een auto bezit met een trekhaak is een aanhanger een goede optie. Aanhangers zijn een perfect middel om grotere hoeveelheden materiaal te vervoeren. Met een aanhanger weet je zeker dat je genoeg ruimte hebt om je spullen te verplaatsen. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan aanhangers. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Een aanhanger huren is bij HORNBACH mogelijk

Ook wanneer je op minder reguliere basis materialen wilt vervoeren is het gebruik van een aanhangwagen handig. Toch is het vaak niet gunstig om een aanhanger te kopen, aangezien je hem dan maar enkele keren zal gebruiken. HORNBACH heeft de perfecte oplossing voor je. Een aanhanger huren is namelijk mogelijk met de Aanhanger- en transportverhuurservice van HORNBACH. Zo hoef je niet direct een aanhangwagen aan te schaffen. Een aanhanger huren is voordelig en je betaald enkel voor de aanhangwagen als je hem ook echt nodig hebt. Wil je meer informatie over de het huren van een aanhangwagen? Of ben je op zoek naar de juiste aanhanger voor jouw auto? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel.

Start hier je aanhangerproject:

naar boven