0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-02-23 om 13:00 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Traphekjes


9 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
MONTAGESERVICE Traphekje monteren
75,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 9 van 9 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1

Merken in het assortiment Traphekjes

Populaire filters in het assortiment Traphekjes

Traphekjes kopen bij HORNBACH

Als je kleine kinderen in huis hebt kan een traphekje zeer belangrijk zijn. Een val is snel gebeurd en kleine kinderen hebben het gevaar van een trap nog niet door. Een traphekje zorgt ervoor dat een kind niet op of af de trap kan komen. Traphekjes kun je vinden in verschillende soorten en maten en de meeste traphakjes kan je in breedte verstellen. Je kan je traphek dus perfect afstemmen op de grootte van jouw trap. Ook kan je ze in verschillende kleuren vinden. Sowieso dat er eentje bijzit die bij jouw interieur past. Voorkom ongelukken en schaf een traphekje aan bij HORNBACH. HORNBACH biedt op al haar producten, en dus ook op traphekjes, de laagste prijsgarantie. Je weet dus zeker dat je goedkoper uit bent dan bij onze concurrenten. Als je gelijk je kozijnen een likje verf wilt geven of nieuwe raamdecoratie wilt, dan kan je ook bij ons terecht.

Waar moet je opletten bij het aanschaffen van traphekjes?

Als je een traphekje koopt is het voornamelijk belangrijk dat het in je trapgat past. De meeste traphekjes zijn in breedte verstelbaar, dus ze zullen op de meeste plekken wel passen. Traphekjes kan je ook vaak plaatsen in een deuropening. Erg handig als je niet wilt dat je kleine bijvoorbeeld de keuken inloopt. Met een traphekje kan je op een eenvoudige manier ongelukken voorkomen. De meeste zijn er makkelijk te installeren, dit kan je dus helemaal zelf doen. Als je verder nog vragen over onze traphekjes hebt, kom dan snel langs in één van onze vestigingen! Ons personeel helpt je graag verder bij het maken van je keuze. Als je je huis graag nog veiliger wilt maken, kijk dan vooral bij onze veiligheidstechniek opties. Hier kun je ook diverse raambeveiliging mogelijkheden zien.

Laat je traphekjes installeren door onze montageservice

Zo gefikst met HORNBACH. Geen zin, geen tijd of twee linkerhanden? Wij doen de montage van jouw artikel. Voor je het weet is de klus geklaard. Voor een vaste prijs de beste vakman voor jouw klus. Onze montageservice helpt bij jouw project!

De beste traphekjes bestel je eenvoudig online

Wil je je traphek zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven