0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 29-09-23 om 09:33 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Kattenbakvulling


5 resultaten
CATSAN Kattenbakvulling 20L
CATSAN
(88)
12,95 € * / Stuks
(0,65 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
PLOSPAN Kattenbakvulling 20 L
(51)
9,89 € * / Stuks
(0,49 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
SIVOCAT Super soft, kattengrit 12 ltr
SIVOCAT
(95)
8,49 € * / zak(ken)
(0,71 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
MR.BEEF White Hygiene kattengrit 12 ltr
Mr. Beef Katze
(49)
6,49 € * / Stuks
(0,54 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
MR.BEEF kattengrit Bentonit, 20 ltr
Mr. Beef Katze
(41)
8,95 € * / Stuks
(0,45 € * / l)
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
Je hebt 5 van 5 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Kattenbakvulling

Kattenbakvulling kopen bij HORNBACH?

Spelende kat

Een groot voordeel van het hebben van een kat is dat je een kat niet drie keer per dag hoeft uit te laten. Dit in tegenstelling tot een hond. Een kat kan zijn behoefte prima doen op een kattenbak met daarin kattenbakvulling. De kattenbakvulling zorgt ervoor dat je kat zijn behoeft kan ‘begraven’. Iets dat katten van nature doen. Ook zorgt het ervoor dat je de uitwerpselen niet direct ziet liggen. Erg fijn als je kattenbak in de huiskamer staat. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordelig uit dan bij de concurrent. En vergeet ook vooral je andere dieren niet. Ook in honden, aquaria en vogels toebehoren hebben wij een groot assortiment.

Welke kattenbakvulling moet ik kiezen?

Het vinden van de correcte soort kattenbakvulling hoeft niet moeilijk te zijn, alleen gezien het grote aanbod kan het toch lastig zijn. Bekijk vooral wat je belangrijk vind in kattenbakvulling. Moet het bijvoorbeeld plantaardig zijn? Dit kan belangrijk zijn als je kittens hebt die overal aan willen proeven. Of vind je het voornamelijk belangrijk dat de kattenbakvulling vieze luchtjes wegneemt? Ook hier heb je verschillende opties in. Verder heb je ook kattenbakvulling die klontert als het in aanraking komt met vloeistoffen. Op deze manier kan je heel makkelijk urine en uitwerpselen wegscheppen. Bekijk dus goed wat je belangrijk vindt in goede kattenbakvulling.

Het beste voor jouw kat

Ben je van plan om een kat te nemen? Dan is het handig om je vooraf eerst goed in te lezen. Een kat in huis vraagt namelijk om de nodige verzorging, verantwoordelijkheid en tijd. Voor jou hebben wij de nodige informatie klaar gezet. Wil je graag meer informatie over het houden van katten? Bekijk onze adviespagina.

De beste kattenbakvulling bestel je eenvoudig online

Wil je je kattenbakvulling zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven