0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-03-24 om 12:56 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Aquarium verwarming


10 resultaten(16 varianten)
TETRA Tetratec Aquarium-verwarming HT 25 W, 10-25 L
7 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
JUWEL Aquarium verwarming 50 W, 50-70 L
Juwel Aquarium
(5)
24,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Aquariumtechniek

Aquariumtechniek

Om ervoor te zorgen dat jouw aquariumbeesten gezond blijven, zijn bepaalde technische installaties nodig. Alles wat je wilt weten over de technische installatie van je aquarium vind je hier!

Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 10 van 10 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Aquarium verwarming

Aquarium verwarming kopen bij HORNBACH

Assortiment Aquariums

Ben jij trotse bezitter van een aquarium? Of ben je van plan een aquarium aan te schaffen? Dan zit je bij HORNBACH goed! HORNBACH heeft veel aanbod op gebied van aquariums en aquarium verwarming. Aquarium verwarming is voor de meeste vissen en garnalen erg belangrijk. Het zorgt namelijk voor een constante, warme temperatuur. Lees je goed in welke temperatuur het beste werkt bij de inwoners van jouw aquarium. HORNBACH biedt op al haar producten, en dus ook op aquarium verwarming, de laagste prijsgarantie. Je weet dus zeker dat je goedkoper uit bent dan bij onze concurrenten. En voor een goede voedingsbodem en bodembedekking ben je eveneens aan het juiste adres bij HORNBACH! En voor een goede voedingsbodem en bodembedekking ben je eveneens aan het juiste adres bij HORNBACH!

Alle informatie voor jouw aquarium

Ben je van plan om een aquarium te nemen? Lees alles over de verschillende soorten aquariumverwarming op onze adviespagina. Of je nu een aquarium voor beginners zoekt, of een nieuw aquarium gaat plaatsen zoals een nano aquarium of zeeaquarium; onze webshop is jouw complete online winkel voor aquaria! Bij HORNBACH vind je alles om jouw dromen over je tropische vissen, guppy en zeeaquarium waar te maken. Het inrichten en decoreren van aquaria met planten, meubels en beeldjes kan een van de leukste onderdelen zijn! Op onze adviespagina over inrichten en decoreren leggen we uit waarom het plaatsen van aquarium planten en decoratie belangrijk is en hoe je het aanpakt. En vergeet ook vooral je andere dieren niet. Ook in honden, katten, knaagdieren en vogels toebehoren hebben wij een groot assortiment.

Welke aquarium verwarming is geschikt voor mij?

Dit is een vraag die jezelf waarschijnlijk stelt bij het aanschaffen van aquarium verwarming. Je moet voornamelijk rekening houden met de grootte van je aquarium. Bij een groot aquarium heb je ook een aquarium verwarming nodig die dat aantal liters kan verwarmen. Bij een nano aquarium kan je een lichtere versie van aquarium verwarming aanschaffen. Als je verder nog vragen over onze aquarium verwarming hebt, kom dan snel langs in één van onze vestigingen! Ons personeel helpt je graag verder bij het maken van je keuze.

Start hier je project:

naar boven