0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-10-23 om 00:54 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Louvredeuren & kastschuifdeuren


7 resultaten(39 varianten)
Top-artikel
Louvredeur, grenen, open, 61,5 x 39,4 cm
6 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Louvredeur, grenen, open, 242,2 x 39,4 cm
9 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
Handleiding
Memobord maken

Memobord maken

Iedereen kan een gewoon memobord maken. Maar je wilt wat anders. Het moet er goed uitzien. Tijdloos. Met een volmaakte vorm. Mooi. Ja, zo kan ie wel weer. Maar zeg eens eerlijk: een omgekeerde louvredeur als eigen sortee ...meer

Louvredeur, grenen, wit, 61,5 x 39,4 cm
12 varianten
Classen
(23)
16,75 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Grenen louvredeur open zwart 99,3 x 39,4 cm
9 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 7 van 7 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Louvre deuren & kastschuifdeuren kopen bij HORNBACH

schrank schiebetuer 01

Zelf een kast maken is niet zo moeilijk als je zou denken. Zeker niet wanneer je daarbij kastschuifdeuren gebruikt. Kastschuifdeuren zijn eenvoudig te monteren en hebben het voordeel dat ze geen extra ruimte innemen omdat ze niet uitklappen. Kort gezegd kastschuifdeuren zijn ideale deuren voor kasten. Met het juiste gereedschap zijn ze eenvoudig te bevestigen en je hebt er lang plezier van. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan kastschuifdeuren. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Wil je een leuke twist geven aan je kast? Dan kan je kiezen voor louvre deuren.

De toepassing van Louvre deuren

Louvre deuren kun je voor verschillende soorten kasten gebruiken. Te denken valt aan een kledingkast. Vooral als deze in een kleine slaapkamer staat. Maar ook een wandmeubel kun je gemakkelijk voorzien van schuifdeuren. Zowel een kledingkast als een wandmeubel sluit je zo op een nette manier en als je de deuren open wilt doen dan is schuif je ze eenvoudig opzij zodat je ruimte genoeg hebt om bij de inhoud van de kast te komen. Er zijn verschillende soorten kastschuifdeuren gemaakt van verschillende materiaal. Als je wilt weten of je de juiste kastschuifdeuren hebt of je hebt andere vragen kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel.

Louvre deuren en kastschuifdeuren voor jouw project

Wil je meer informatie over alle soorten deuren voor jouw project? Dan helpen onze medewerkers jouw graag verder. Kom naar één van onze vestigingen en vraag het ons personeel. Of bekijk onze meubelbouw projectpagina's. Hier kan je veel inspiratie vinden voor jouw volgende project!

De beste louvre deuren bestel je eenvoudig online

Wil je je louvre deuren zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!


naar boven