0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
24-12-2023 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 10-12-23 om 15:43 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Voordeuren


1 resultaat(2 varianten)
ARON Voordeur AVD-HV1 grijs gegrond 93 x 211,5 cm
2 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 1 van 1 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Voordeuren

Nieuwe voordeur kopen bij HORNBACH

Voordeur monteren . HORNBACH

Een nieuwe voordeur die bij jóuw huis of appartement past. Die is er! Bij een kunststof voordeur en houten voordeur zijn er ongelofelijk veel mogelijkheden en verschillende stijlen. Een kunststof voordeur met kozijn biedt veel voordelen, net als voordeuren van hout, hardhout of eiken. Jouw nieuwe voordeur is er in de stijl die jíj wilt: van landelijk, klassiek tot modern. Daarnaast zijn er verschillende stijlen kozijnen, heb je keuze uit een voordeur met glas of zonder glas, en keuze uit een nieuwe voordeur met rooster of brievenbus. Maar ook voor binnendeuren en vouwdeuren ben je bij ons aan het juiste adres. Zo heb je altijd een deur die past! Veel van onze voordeuren worden onbewerkt geleverd, waardoor je nog zelf kan bepalen wat voor soort buitendeurbeslag je bij je deur wilt. Handig als je bijvoorbeeld specifieke voorkeur hebt voor een kleur of materiaal. .

Kunststof of houten voordeur kopen? Wat is het verschil?

Kunststof voordeuren met kozijn zijn erg populair, omdat ze minder onderhoud nodig hebben en langer meegaan. Hoewel de prijs hoger kan liggen, staan daar ook goede voordelen tegenover. Houten voordeuren zijn er in veel verschillende stijlen; met of zonder kozijn, glas en roosters. Houten voordeuren vergen echter wel meer onderhoud, omdat ze regelmatig behandeld moeten worden om weersbestendig en in goede conditie te blijven. Bij HORNBACH koop je eenvoudig een zwarte, witte of kleurrijke voordeur. Natuurlijk kan je jouw houten voordeur ook zelf in jouw gewenste kleur schilderen! Voor welk materiaal je ook gaat; jij bepaalt hoe jouw voordeur met kozijnen, glas of roosters eruitziet. Je kan er ook voor kiezen om een luifel (ofwel afdak) boven je klassieke, moderne of landelijke voordeur te plaatsen, die jou beschermt tegen regen.

Start hier je deurenproject:

naar boven