0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 29-09-23 om 10:07 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Estrich vloerplaten


2 resultaten
FERMACELL Vloerelement 2E32 1500x500x30 mm
Fermacell
(22)
21,95 € * / Stuks
(29,27 € * / m²)
Bij afname van 60 Stuks :
19,50 € * / Stuks
(26,00 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
FERMACELL Vloerelement 2E26 1500x500x34 mm
Fermacell
25,95 € * / Stuks
(34,60 € * / m²)
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Je hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Estrich vloerplaten

Estrich vloerplaten kopen bij HORNBACH

bodengleiche dusche einbauen

De Estrich Vloerplaten van HORNBACH voldoen aan de voornaamste Europese richtlijnen voor bouwproducten. Niet alleen zijn onze vloerelementen eenvoudig te hanteren, maar ook voor geluidisolatie is het uiterst geschikt. Ook zijn de vloerplaten brandwerend en kunnen ze gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Bij HORNBACH hebben we het juiste assortiment zodat jij altijd slaagt. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Bij ons vind je advies over bouwmaterialen waar je echt iets aan hebt. Wij verkopen geen onzin. Maar bij ons koop je alleen de beste bouwspullen voor jouw project. Zoals gipsplaten, betonmortel en plaatmateriaal.


De juiste vloerelementen

De vloerplaten zijn geschikt voor een renovatie. Of het nu gaat om een grote renovatie of een kleine, deze vloerplaten leveren een flinke besparing op in kosten en tijd! Verwerken doe je deze platen in een dag, zodat je door kan met de overige klussen. Bijvoorbeeld het aanleggen van laminaat of de tegels in je woning. Wil je meer informatie over de voordelen en het gebruik van vloerplaten? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel.

Estrich vloerplaten voor jouw verbouwing

Wil je graag zelf aan de slag met jouw verbouwing? Wij helpen je graag op weg. Bekijk dan onze binnenhuis verbouwen projectpagina's met alle tips voor jouw verbouwing. Ook hebben wij een droge dekvloer leggen handleiding gemaakt. Hier vind je alle tips en tricks om dit voor elkaar te krijgen. Of je nu op zoek bent naar advies over wanden en plafonds, hulp nodig hebt bij het kiezen van vloerverwarming of een radiator. Of instructies nodig hebt bij het aanleggen van elektra. Je vindt het in onze projectpagina's!

De beste estrich vloerplaten bestel je eenvoudig online

Wil je je estrich vloerplaten zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!


naar boven