Door drukte kan de bezorging langer duren. Winkelen op afspraak is mogelijk. Plan hier je bezoek!

0 Verlanglijst 0 Winkelwagen

Plan een online adviesgesprek met een badkamer- of keukenadviseur!

Plan een online adviesgesprek met een badkamer of keukenadviseur! HORNBACH

Was je eindelijk van plan om die badkamer of keuken aan te pakken? Plan een online adviesgesprek met een van onze adviseurs!

Leestijd 1 min.

Was je eindelijk van plan om die badkamer of keuken aan te pakken maar kom je nu liever niet naar onze vestiging voor een adviesgesprek?

Het uitstellen van je project hoeft nu niet meer, naast de adviesgesprekken in de vestiging hebben we een online platfom ingericht zodat jij het advies en de service kunt krijgen die je van ons gewend bent! Gewoon vanaf de keukentafel of vanuit je luie stoel dus. Laat je door ons adviseren en inspireren zodat jouw droombadkamer of -keuken tot leven gebracht wordt!

Met onze Badkamerstudio en Keukenstudio staan we in onze vestiging nog steeds voor je klaar, aanvullend bieden we de mogelijkheid tot een online adviesgesprek aan. Onze adviseur begeleid je tijdens dit gesprek bij het samenstellen van je nieuwe droombadkamer of -keuken; van gedetailleerde schets tot transparante offerte. En de uitvoer, als je dat wil!

Heb je interesse of wil je weten wat onze deskundigen voor je kunnen betekenen? Plan dan heel eenvoudig een afspraak in! Het eerste adviesgesprek zal via een videogesprek plaatsvinden.

Om een goed adviesgesprek met onze adviseurs te kunnen voeren hoeft er niets op je PC geïnstalleerd te worden! Wel heb je het volgende nodig:

  • Een emailadres
  • Een goed werkende internetverbinding
  • Een PC of een tablet met een microfoon en een luidspreker (een headset werkt het beste). Een kleiner formaat scherm (bijvoorbeeld van een mobiele telefoon) kan, maar is niet aan te bevelen.
  • Edge of Chrome als webbrowser. Internet Explorer, Safari en Firefox worden niet ondersteund.
  • Een webcam is een pré, maar geen must.

Online assortiment Keukens Bekijken Online assortiment Badkamer & Sanitair Bekijken
naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x