0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 02-03-24 om 10:17 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Actueel

Pas op: oranjekoorts!

Pas op: oranjekoorts!

Weet je nog? Hoe we met z’n allen tót 2014 - jaar in, jaar uit - alles maar dan ook álles oranje maakten? Hoe we met zijn allen van de hele straat een oranje oase maakten, buitenlandse pleinen veroverden, met oranje schmink aan de slag gingen en alles wat ook maar een beetje naar Nederlandse overwinning rook, vol overtuiging vierden?

Maak alles oranje!

Die opdracht gaven we Nederland. En daar is massaal gehoor aan gegeven! Met de HORNBACH-truck zijn we het land ingegaan om te kijken hoe oranje Nederland is geworden. Onze conclusie is duidelijk: Nederland is klaar voor de sportzomer!

Jouw Oranje Project

Is jouw straat, tuin of balkon nog niet helemaal oranje? Ga dan snel aan de slag! Bouw een oranje tribune in de achtertuin of verf het hek van je voortuin oranje. Zorg voor een oranje bios waardoor de hele straat vanaf eigen stoep mee kan kijken of timmer een oranje boomhut, waar je kinderen in de rust de tent af kunnen breken, terwijl jij met je vrienden de tussenstand analyseert.

Juich voor Nederland. Doe het met overgave: Maak alles oranje!

De mooiste Oranjestraat van Nederland!

Samen met Radio Veronica gingen wij op zoek naar de mooiste Oranjestraat van Nederland. En we hebben ‘m gevonden hoor! Met man en macht hebben buurtgenoten de straat de afgelopen weken volledig in oranjesferen gebracht. Met succes, want de Marktweg heeft de felbegeerde titel ‘Mooiste Oranjestraat van Nederland’ gewonnen!

Start jouw project!

naar boven