Maak alles oranje!

Die opdracht gaven we Nederland. En daar is massaal gehoor aan gegeven! Met de HORNBACH-truck zijn we het land ingegaan om te kijken hoe oranje Nederland is geworden. Onze conclusie is duidelijk: Nederland is klaar voor de sportzomer!

Jouw Oranje Project

Is jouw straat, tuin of balkon nog niet helemaal oranje? Ga dan snel aan de slag! Bouw een oranje tribune in de achtertuin of verf het hek van je voortuin oranje. Zorg voor een oranje bios waardoor de hele straat vanaf eigen stoep mee kan kijken of timmer een oranje boomhut, waar je kinderen in de rust de tent af kunnen breken, terwijl jij met je vrienden de tussenstand analyseert.

Juich voor Nederland. Doe het met overgave: Maak alles oranje!

De mooiste Oranjestraat van Nederland!

Samen met Radio Veronica gingen wij op zoek naar de mooiste Oranjestraat van Nederland. En we hebben ‘m gevonden hoor! Met man en macht hebben buurtgenoten de straat de afgelopen weken volledig in oranjesferen gebracht. Met succes, want de Marktweg heeft de felbegeerde titel ‘Mooiste Oranjestraat van Nederland’ gewonnen!

Shownieuws

Nu het Songfestival, het EK en de Olympische Spelen eindelijk in aantocht zijn, begint de oranjekoorts al behoorlijk op te lopen bij John de Bever. Hij heeft daarom onze jingle een oranje tintje gegeven om het oranjegevoel aan te wakkeren en Nederland te inspireren volledig in oranjesfeer te komen.

Samen met Hélène Hendriks gaat John de Bever het land in om te peilen of de rest van Nederland ook al klaar is voor de oranjezomer. Nederland kleurt ook dit jaar weer helemaal oranje! Buren steken massaal en fanatiek de handen uit de mouwen om hun hele straat of buurt om te toveren tot een oranje oase. Shownieuws en Radio Veronica volgen John en Hélène in hun zoektocht naar de mooiste oranjestraat van 2021!

ESPN

Na een afwezigheid van zeven jaar is het zo ver, we zijn eindelijk weer op een eindtoernooi! In het verleden zijn natuurlijk verwend met prachtige toernooien, denk aan de winst in 1988 of het schitterende toernooi in Oostenrijk en Zwitserland in 2008. De hele wereld schreef over het massaal in Zwitserland en Oostenrijk aanwezige oranje legioen en Nederland kleurde letterlijk oranje.

En nu is de tijd eindelijk weer aangebroken om het land he-le-maal oranje te kleuren, en dat moeten we met z'n allen doen! Daarom gaat Jan-Joost van Gangelen met zijn oranje pick-up truck langs bij Oranjecoryfeeën en superfans. Met maar één doel: Maak alles Oranje!

Start jouw project!